• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Общинските съветници от БСП: Фандъкова да прекрати незабавно обществената поръчка за покупка на леки автомобили!

Общинските съветници от БСП: Фандъкова да прекрати незабавно обществената поръчка за покупка на леки автомобили!

/КРОСС/ Кметът Йорданка Фандъкова да прекрати незабавно обществената поръчка за покупка на леки автомобили!

Това призовават общинските съветници от групата на БСП в СОС. Обявената поръчка от заместник-кмета по транспорта на Столична община Кристиан Кръстев за покупка на 6 броя леки автомобили за нуждите на Дирекция "Транспорт" към настоящия момент е ненужна и изцяло необоснована във време на тежката криза, предизвикана от непознатия вирус COVID19категорични са социалистите.

"Цялото бързане си го обясняваме с предстоящата актуализация на бюджета на Столична община, при която този разход неминуемо трябва да бъде съкратен, е позицията на съветниците от БСП. - Само припомняме, че в Инвестиционната програма към бюджета на Столична община за 2020 г. са планирани 250 000 лв. собствени бюджетни средства за доставка на леки автомобили за нуждите на СО. Запознахме се с документацията и искрено недоумяваме, както по отношение на техническите изисквания, така и по отношение на критериите за оценка.

Особено сме впечатлени от изричното изискване по отношение на цвета на леките автомобили тип "седан" или "лимузина" - сивиЗатова ние, общинските съветници от БСП, настояваме кметът Фандъкова да прекрати ненавременната, меко казано, обществена поръчка! Противното би било висша проба обществено лицемерие".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Много стойностен диалог провеждат двамата коментиращи! И двамата ще си отидете, а после ще се натисате един друг в казана с катрана ...

06.04.2020 09:30:51

Анонимен

Мръсен ,болен,фанатизиран комуняга.Злобата ти е безкрайна, и думите ти показват,че не си в ред.Червеният вирус уврежда повече хората от Корона вирус.Защото е нелечим.Ще си отидеш от този свят БОЛЕН.Вие трябва да висите по фенерите,Защото историята не ви иска.Вашата история е пропита с кръв.Анатема!

05.04.2020 23:55:08

До долния капут герберски

Абе мръсник, ако в София има поне един мъж отдавна на тая герберастка курва и крадла Фандъчкова да й е наврял кучето в гъза. А така наречената фашизоидна градска десница гласува, та се къса за нея. Но сега всички заедно ще й го духате да ви дойде тъпия акъл, какъвто никога не сте имали, гадове мръсни. Смърт на фашизма, свобода на народа! Простоне осъзнавате какво означава гладен и озверял народ. Фенерите на Орлов мост няма да стигнат за всички ви да висите на тях...

05.04.2020 22:44:02

Анонимен

Ако колите са ЧЕРВЕНИ може.Комунистите отново са против всичко и всички.Няма отърване от червен бацил.Големи мазохисти сме,щом ги търпиме.Но,големия брат ги пази.(Червения).

05.04.2020 21:35:05

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.