• 01 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Пловдивчанин изпуши най-скъпата цигара през живота си, МВР го глоби с 5000 лв.

Пловдивчанин изпуши най-скъпата цигара през живота си, МВР го глоби с 5000 лв.

/КРОСС/ Пловдивчанин изпуши на брега на река Марица най- скъпата цигара в живота си .Тя му осигурила глоба от 5000 лева, съобщава NOVA.

Мъжът слязъл да запали пред входа, защото няма тераса, но се преместил, за да няма контакт с хората наоколо. Секунди след това бил санциониран, заради забраната да се посещават паркове и градини.

„За да спазя един от законите, явно съм нарушил друг. Излизайки от входа видях, че има медицински лица и пациенти и реших да спазя дистанция", каза глобеният Любомир Яньов.
След това той отишъл до парапета на реката, намираща се на метри от реката да си допуши и допие кафето. След по-малко от минута дошли служители на реда, които му написали акт с глоба от 5000 лева.

Междувременно с 5000 лева е глобена жена, която обяснила, че е излязла да изхвърли боклука. Яньов е категоричен, че ще обжалва глобата и се надява тя да бъде отменена, или поне намалена.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Дани

Извращение. Посред истерията никой не мисли за повишаване на имунитета. А това е най-важното в борбата с вируса. Подлудяха по лекарства, ваксини, мерки след мерки, преминаващи лудостта, а никой не помисля как да направи хората по-здрави. След извънредното положение след няколко месеца обездвижени ще сме абсолютна плячка за всякакви вируси и бактерии. И на този фон някакви полицайчета решили да си придават важност. Ами да вземат и да оградят парковете и градините, в които нямаме право да престоим дори минута. И да се знае. И друго ми прави впечатление. всичко само по телевизора се изказва. не пускат черно на бяло какви са мерките, да вземат да ги залепят по входовете, да разпечатат по една брошурка да разнесат по къщите. Хората длъжни ли са да гледат телевизор?!?!?! Бездарниците на нашето управление си проличаха сега. Докато само крадяха някак се покриваха, но сега, като се напъват да вземат решения, направо станаха за смях.

07.04.2020 18:28:39

Анонимен

Това вече е извращение. Тъпата заповед за парковете, градините и планините трябва да се промени, може да остане ограничение, примерно да са най-много по двама души и между отделните групи от 1 или 2 души да има дистанция пона 2-3 м. Много хора могат да станат по-зле от обездвижването и стоенето на застоял въздух, има и такива, за които движението сред природата е жизнено необходимо. Те са много повече от потенциалните заразени с вируса. Още се чудя заповедта на министъра на здравеопазването дали наистина е консултирана с медици, толкова е антихуманна.

06.04.2020 11:52:19

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.