• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

На Гергьовден листата на „ЛЕВИЦАТА!“ в Добрич поведе неврохирургът доц. Георги Кючуков

На Гергьовден листата на „ЛЕВИЦАТА!“ в Добрич поведе неврохирургът доц. Георги Кючуков

/КРОСС/ На Гергьовден „ЛЕВИЦАТА!" регистрира листата си в 8 МИР-Добрич за предсрочните парламентарни избори на 9 юни, водена от доц. Георги Кючуков, неврохирург, член на ИБ на ПП АБВ. Сред кандидатите за народни представители на коалицията в Добрич са хора от целия регион, с различни професии, и познати на съгражданите си. Доц. Кючуков подчерта, че сред първите действия на „ЛЕВИЦАТА!" в 50-тото Народно събрание е да настояват за мерки, насочени в грижа на Добричкия регион и неговите граждани.

„Аз, като неврохирург, съм помогнал на хиляди хора със заболявания на мозъка. Искам да избавя милиони от хора с болни мозъци!", каза в изявлението си пред местните медии доц. Кючуков.

Лидерът на АБВ Румен Петков отбеляза, че съставът на листата на „ЛЕВИЦАТА!" в Добрич отразява професионалните потребности на региона и акцентира върху въпроси, ключови за региона, като достъп до здравеопазване, сигурност, туризъм. Той подчерта неглижирането на Добрич и Добричко от страна на законодателната власт в тези ресори, а и в редица други. Петков даде бегъл пример за безхаберието и с начина, по който изглежда централната градска част на Добрич, където цари пълна разруха от години. „ЛЕВИЦАТА!" е гарант, че в следващия парламент ще бъде осъществен контрол върху разхода на публичните средства - и общински, и държавни. Отговорност носят и сегашните депутати, и всички, които са подкрепили сегашния кмет, каза още той.

На днешния празничен ден кандидатите на „ЛЕВИЦАТА!" подариха новото издание на Патриотичния календар на АБВ и великденски шарени яйца.

Ето и кандидатите на „ЛЕВИЦАТА!" 8 МИР-Добрич:

Доц. Георги Кючуков

Мариана Петрова

Веселина Тупарева

Миглена Ганева

Севда Реджеб

Веселин Йовев

Николай Бекяров

Росен Златев

Иванка Ташева

Паньо Николов

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.