• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Левски даде ход на кампанията с членските карти „Аз съм Левски“

Левски даде ход на кампанията с членските карти „Аз съм Левски“

/КРОСС/ Между 19.14 и 200 лева ще струват единичните карти от различните категории на "Аз съм Левски", съобщи изпълнителният директор на клуба Павел Колев на презентацията днес. Той обясни, че процесът по "вписването" на всички левскари като членове на клуба ще продължи дълго време и той ще включва създаването на нов сайт и дигитална платформа, които ще започнат да функционират напълно в най-близко време.

Картите ще бъдат пуснати в продажба днес от 19:14 часа и ще важат до 31 декември 2021.

"Това е само първата стъпка към един по-голям процес, който ще продължи поне няколко месеца и има за цел да сбъдне мечтата на всички привърженици на Левски, както и на тези, които работят в клуба. А именно, във всеки един момент да знаем кои точно са левскарите в България и целия свят, какво имат като потребност и как можем да им го дадем.
"Като част от членската кампания се разработва и нов сайт на Левски, който ще бъде дигитална платформа за събиране на всички фенове на едно място. Чрез него всеки ще има контакт с представител на клуба", обясни Колев.

"Имахме доста дълга дискусия за QR кода. Представихме проекта пред привърженици миналата седмица и получихме обратна връзка, след което променихме някои неща в системата. Този QR код съдържа уникален идентификационен код за всеки привърженик, а това отваря доста възможности за близко бъдеще да се създават профили на притежатели. Също така, планираме с търговски партньори да предоставят отстъпки във всоите вериги. Минимална част от всяка похарчена сума ще попада в клубната каса и Левски ще печели от това, че привържениците му се идентифицират като негови членове", каза още изпълнителният директор на "сините".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.