• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

ПФК Левски пусна колекционерски билети

ПФК Левски  пусна колекционерски билети

/КРОСС/ ПФК Левски обяви, че до момента са продадени 1676 абонаментни карти за сезон 2020/2021 година.

До края на месец август, обаче, мачовете в България ще се провеждат без публика, заради което "сините" ще пускат в продажба колекционерски билети за домакинските срещи на отбора.

"Това няма да ни даде възможност да подкрепим любимия отбор на старта на новото първенство заедно, но за пореден път публиката на Левски ще има възможността да демонстрира, че за нея няма граници и ще покаже как се обича един отбор винаги и навсякъде! Дори, когато не е на стадиона!
От днес всеки привърженик ще има възможност да подкрепи клуба, закупувайки си специален колекционерски билет.

Цената на талона за всички сектори е 10 лв., а ПФК Левски пуска в свободна продажба целия капацитет на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" за мача с Берое от 1-ия кръг на новия сезон в Първа лига. Срещата ще се играе на закрити врата, като нито един привърженик няма да бъде допуснат на трибуните във връзка с мерките против разпространението на Covid-19. Закупуването на билет за събитието обаче гарантира както морална, така и финансова подкрепа към любимия отбор", съобщиха от клуба.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Славните говеда, отбора на ДС и мафията

След като цяла България знае откъде дойдоха последните мръсни пари за мутренския отбор на властта Леевски ненормалника папазов, долен герберунгел заяви днес:Няма как да кажа кой е платил заплатите на футболистите и треньорите вчера.

05.08.2020 00:20:45

Анонимен

Колекционерски билети.А конфиденциалност нужна ли е?Или всичко е прозрачно.Като в мъгла.Купувайте, пълнете каца без дъно.Прост народ,слаба държава

04.08.2020 18:16:24

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.