• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Наско Сираков: Собственик съм на 86.6% от акциите на "Левски"

 Наско Сираков: Собственик съм на 86.6% от акциите на "Левски"

/КРОСС/ Дългоочакваните акции на ПФК "Левски", които досега бяха на името на Георги Попов, вече са в София и са джиросани на името на Наско Сираков. Това потвърди легендата на "сините" на сайта на клуба.

"От тази сутрин, 2 юни - Деня на Христо Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България, съм собственик на 86,6% от акциите на "ПФК Левски" АД.

Искам да изкажа своята благодарност на г-н Георги Попов и г-н Васил Божков за направеното в любимия ни клуб досега и за това, че изпълниха поетия ангажимент да не пречат на клуба.

Тъй като се нуждая от време за да се запозная детайлно със ситуацията в "Левски", моля всички да проявят търпение до следващата сряда, 10 юни, когато ще се състои първата ми пресконференция.

В момента фокусът трябва да бъде върху предстоящите два много важни мача - с "Лудогорец" в Първа лига и с "Локомотив" (Пловдив) в полуфиналите за Купата на България.

Дела трябват! Само Левски!

Ваш, Наско Сираков".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Тъп като г@з

Мъжлето на Раевата защо нарича подуенското отборче по този начин като истинското Му име е ПФК БОКО БОРИСОВ-ЛЕЕВСКИ.

02.06.2020 15:39:04

lerent financial

Търсили ли сте заем по целия свят и отивате чрез финансова криза? нашето задължение е да помагаме на нуждаещите се да спечелят финансова стабилност, за да отговори на вашите финансови нужди. вземете заем от 50 000 до 150 000 000 в ($), (€) и (£) при лихва от 3% със или без обезпечение. Нашите кредити са добре застраховани и максимални сигурността е нашият най-висок приоритет.   Имейл: ffunding@lenretfinancialinvestmentltd.com Watssapp: +447507108935

02.06.2020 15:20:45

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.