• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

Само в Lidl: 16 топ предложения на Parkside Performance за домашния майстор

Само в Lidl: 16 топ предложения на Parkside Performance за домашния майстор

/КРОСС/ 16 топ предложения с марка Parkside Performance предлага Lidl на домашните майстори. Дългоочакваните инструменти и принадлежности от високия клас включват акумулаторна бормашина, ъглошлайф, саблен трион, ръчен циркуляр и други незаменими артикули за всяка работилница. 

След като бяха представени за първи път в България на рафтовете на Lidl в края на миналата година, инструментите Parkside oт серията Performance се превърнаха в едни от най-търсените придобивки за майсторите, независимо дали се занимават професионално или любителски с домашни ремонти. Сред най-атрактивните продукти, които ще бъдат на разположение само в Lidl тази седмица, е акумулаторен ъглошлайф със стабилен корпус от алуминий и противоплъзгащи меки дръжки. Подходящ за всички  разпространени дискове с диаметър до 230 мм, ъглошлайфът на Parkside Performance се предлага на топ цена от 229,99 лв. Сред ексклузивните предложения са и акумулаторен саблен трион за лесни срезове в дървесина, пластмаса, метал и леки строителни материали, само за 139,99 лв. (включително два допълнителни ножа), както и акумулаторна бормашина с вградена LED лампа, 2 скорости, 25 степени на въртящ момент, плавно регулируеми обороти и функция за бърз стоп – на цена от 169,99 лв.

Всички инструменти от серията Performance на Parkside са със сертификат за качество TÜV SÜD GS и се предлагат с пет години гаранция. Сред предложенията тази седмица са още акумулаторен ръчен циркуляр, прободен трион, ъглошлайф с плоска глава, многофункционална фреза, ударна бормашина и гръбна пръскачка за лесно и непрекъснато напояване или пръскане на вредители, плевели и растения. На рафтовете във всички 118 магазина на Lidl в цялата страна ще има и подходящи батерии и комплекти от батерия със зарядно устройство, както и още подходящи принадлежности за инструментите. 

Специалната селекция от висок клас инструменти е част от последователните действия на Lidl да предлага на своите клиенти разнообразие от висококачествени хранителни и нехранителни продукти на оптимални цени. Предложенията са сезонни и съобразени с навиците и нуждите на българските потребители и отговарят на очакванията им за оптималното съотношение между качество и цена, което е неизменна част от бизнес модела на веригата.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Наблюдава се тенденция в марката Parkside , да изменят на клиентските очаквания.Продукти от по стара версия се оказват по качествени от продуктите от същите, но обновени Двигателите се оказват по маломощни от същите има събратя от преди две години Копчетата не издържат на високи натоварвания.Взех перфоратор 3 джаула преди три години и пробиваше бетон с 24 ММ бургия.Сега взимам същия но в нова версия Не може да пробие с 18 ММ.бургия бетон.Имам чувството , че в Лудъл БГ., България вкарват продукция с лошо качество

20.05.2023 10:24:42

Анонимен

Аз пък предпочитам да са без зарядно и батерия,който иска си купува отделно и може да избере кога и каква да си купи

19.05.2023 17:11:08

Анонимен

Купувал съм parkside инструменти ама бяха със батерия и зарядно--защо сега нямат батерия и зарядно това ме спира със покупката-иначе бих си купил повечето инструменти.

19.05.2023 09:31:40

Анонимен

Общо взето добри инструменти-лошото че нямат батерия и зарядно за тях.

19.05.2023 09:26:22

Анонимен

Връщаш вземаш ново,5 години без пари.

19.05.2023 08:54:36

Анонимен

Като видиш parkside, бягай със сто. Нямат след гаранционен сервиз.

19.05.2023 07:47:11

Анонимен

Е от какво да ги е срам съотношението цена качество си е топ единственото лошо е че повечето се продават без батериии

18.05.2023 19:25:28

Анонимен

Измамници !не ви ли е срам?

18.05.2023 14:12:39

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.