• 17 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8000
  •  GBP / BGN 2.2782
  •  CHF / BGN 1.9913
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Lidl сваля цените с до 50% на над 50 свои артикула през юли

Lidl сваля цените с до 50% на над 50 свои артикула през юли

/КРОСС/ 03 юли 2023 г., София. Над 50 висококачествени хранителни продукта от разнообразни категории, очакват клиентите на Lidl през юли с до 50% намаление на цената. Акцията е валидна за всички 119 магазина на веригата в страната и отразява ангажимента на компанията да продължава да помага за облекчаване на бюджета на домакинствата, като въвежда разнообразни начини за спестяване.

Българско бяло саламурено сирене по БДС, различни видове кашкавал, филе от херинга, извара и смляно кафе са сред продуктите с до 50% отстъпка през този месец. А за хората със специфични хранителни режими има намелени веган продукти, високопротеинови, нискомаслени, както и продукти без лактоза.

Сред предложенията с намалени цени през целия юли са предимно продукти от собствените марки на Lidl, които се отличават с високо качество и ниска редовна цена. Сред тях са млечни и месни продукти, които традиционно присъстват на трапезата на българите, свежи напитки и сладоледи, подходящи за един от най-горещите месеци в годината, както и пресни печива от „Фурната на Lidl", и много други.

Всеки клиент на веригата ще може да оптимизира своите разходи, спестявайки близо 60 лева, ако се възползва от всички изгодни предложения в акцията, а информация за намалените продукти ще бъде на разположение на първите страници на седмичната брошура на Lidl, която традиционно се публикува за удобство на потребителите на сайта на веригата и в мобилното приложение Lidl Plus всеки четвъртък.

Освен специалната лятна акция с намалени цени, Lidl дава възможност на своите клиенти да спестяват и с атрактивни оферти и купони в мобилното приложение Lidl Plus, както и с постоянната категория „Lidl цена", в която веригата всяка седмица предлага десетки продукти с високо качество и намаления от 20 до 50%.
....................

За Лидл България
Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и присъства в 31 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 119 магазина в 53 града и над 4000 служители. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.