• 16 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Само тази седмица над 20 предложения за риболов на топ цени в Lidl

Само тази седмица над 20 предложения за риболов на топ цени в Lidl

/КРОСС/ 29 април 2023 г. София. Любителите на риболова имат повод да поставят силно начало на сезона с над 20 предложения на топ цени, налични от първи май във всички 118 магазина на веригата в страната.

Под мотото „Винаги готов за риболов" Lidl предлага на своите клиенти различни видове въдици, както и макари със свободен ход и за спининг на топ цена от 34.99 лв. Сред тематичните предложения са и цели комплекти за риболов, които включват балансирана телескопична въдица с професионално навита корда, принадлежности и практична чанта за носене, на обща цена за комплекта от 59.99 лв. Само за 29.99 хоби-риболовците ще могат да се сдобият и с телескопична стойка за въдици с алуминиев триножник, както и с кеп за риболов с регулируема дължина на дръжката до 185 см.

Специалната риболовна тема е част от последователните действия на веригата да предлага на своите клиенти разнообразие от висококачествени хранителни и нехранителни продукти на оптимални цени. Предложенията са сезонни и съобразени с навиците и нуждите на българските потребители и отговарят на очакванията им за оптималното съотношение между качество и цена, което е неизменна част от бизнес модела на веригата.

С новите тематични предложения Lidl отговаря и на динамичните потребителски нагласи, като им дава още една възможност да прекарват пълноценно време сред природата.

По повод специалната селекция от продукти за риболов, от Lidl обръщат внимание на всички любители на риболова, че за да се наслаждават устойчиво на своето хоби, следва да пазят видовете по време на размножителния им период. Пълна информация за сроковете на забраните за риболов през 2023 могат да бъдат открити на сайта на Министерството на земеделието.

За Лидл България
Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и присъства в 31 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 118 магазина в 52 града и над 4000 служители. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.