• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

Lidl със специална активация по време на “Лига на нациите”

Lidl със специална активация по време на “Лига на нациите”

/КРОСС/ Lidl организира специални изненади и игри за посетителите на волейболните мачове от “Лига на нациите”, които ще се проведат в зала Арена Армеец две поредни седмици, за да подкрепи националите ни преди решителните игри от надпреварата. На 25 юни и 2 юли, от 18:00 ч., търговската верига е организирала редица забавления, включително и за най-малките.

Децата ще могат да проверят точността си със специална тематична игра с волейболни топки и да се забавляват в обособен за тях кът, където ги очакват допълнителни изненади. Всички посетители и истински фенове на волейбола ще могат да изразят подкрепата си към българския тим, като оставят отпечатъка си върху специално пано с тематичен дизайн, което още повече ще мотивира играчите за блестящо представяне.

За онези, които все още не са се снабдили с билет за предстоящите мачове, могат до 03.07.2022 г. бързо и лесно да се възползват от 20% код за отстъпка, който да вземат от мобилното приложение Lidl Plus на веригата и да го използват на всички каси в партньорската мрежа на Eventim или на eventim.bg, където да селектират Lidl Plus от падащото меню, да въведат кода за отстъпка и да натиснат стрелката до него, за да го приложат.

“Вярваме, че спортът и активният начин на живот са важен елемент от развитието на децата и младежите у нас. За нас е удоволствие и чест, че вече пет години партньорството между нас и Българската федерация по волейбол продължава да се надгражда и да даваме възможност на талантливите младежи да развиват своя спортен потенциал. Спортът и качествената и свежа храна винаги са вървели ръка за ръка и ние продължаваме да създаваме възможност за всички наши потребители да ги съвместяват лесно в ежедневието си”, каза Драгомир Илиев, управител „Стоково снабдяване и маркетинг“ в Лидл България.

За пета година компанията изразява подкрепата си към Българската федерация по волейбол като продължение на дългогодишната стратегия на веригата да развива инициативи, насочени към семейството, активния начин на живот и балансираното хранене. Това дава възможност както на децата, така и на техните родители да създават важни и ценни за цялото семейство навици.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.