• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Sony представя още един модел към серията LinkBuds - LinkBuds S, слушалки от ново поколение

Sony представя още един модел към серията LinkBuds - LinkBuds S, слушалки от ново поколение

/КРОСС/ •             LinkBuds S са идеалният избор, когато не искате да губите връзка както с онлайн света, така и със света около вас, благодарение на своя ултра тънък и лек дизайн, който пропуска естествените звуци от околната среда.

             Слушалките използват най-новите сензорни технологии за иновативно звуково изживяване, разработено в сътрудничество с партньорите на Sony.

             Висококачествените технологии, побрани в малкия им дизайн, отговарят нуждите на всеки потребител.

Днес Sony представи най-новия модел от серията LinkBuds - LinkBuds S. Слушалките ви дават възможност за изцяло ново звуково изживяване. С тях Вие оставате винаги във връзка със света около вас, без да се налага да сваляте слушалките.

С предимствата на сензорните технологии и технологиите за пространствен звук, слушалките ви осигуряват забавни и завладяващи моменти с AR игрите с обогатена реалност, като например Ingress . Новият модел е специално разработен да направи слушането на вашата любима музика по-лесно от всякога благодарение на бърз и лесен достъп.

LinkBuds S са идеални за стрийминг през цял ден. Може да се наслаждавате на любимата си музика, клипове и съдържание в социалните мрежи с оригинално високо качество благодарение на получилата широко признание шумопотискаща технология на Sony и Hi-Res Audio.

Най-малките и леки шумопотискащи безжични Hi-Res слушалки

Тези удивително малки и леки безжични слушалки, които тежат приблизително 4,8 грама са разработени от Sony с идеята за максимален комфорт. LinkBuds S съчетават форма, която приляга идеално към човешкото ухо, с ергономичен дизайн за по-голяма стабилност при носене, така че вече можете да забравите за досадната болка в ушите, която ви пречи да се наслаждавате на любимата си музика.

Винаги свързани със света

LinkBuds S ви предлагат най-доброто от двата свята. Слушалките комбинират иновативната аудио концепция за околен шум на серията LinkBuds, която ви позволява да си взаимодействате със света около вас, с висококачествено шумопотискане, с което можете да се фокусирате върху съдържанието, което обичате. Можете да влезете в любимото си кафене и да си поръчате нещо бързо и лесно, след което също толкова бързо да се отпуснете в стола и да се насладите на любимото си съдържание, без разсейващи шумове.

Слушалките интегрират технологията Adaptive Sound Control - интелигентна функция, която променя настройките на околния шум в зависимост от това къде сте. По този начин преминавате лесно от една среда в друга, без да спирате да слушате своите любими изпълнители и забавления.

Ново аудио изживяване за AR гейминг 

Sony си сътрудничи с партньорската компания Niantic, която упражнява дейност в сферата на обогатената аудио реалност и разработва AR игра, на която можете да се наслаждавате не само с очите, но и с ушите си. Когато играете на "Ingress" с новите LinkBuds S, сензорите и технологиите за пространствен звук Ви позволяват да се насладите на изцяло ново изживяване, при което звукът се възпроизвежда спрямо посоката, в която сте обърнати.

Кристално чисти разговори

Вече няма да изпитвате затруднения при провеждането на телефонен разговор докато сте на шумна улица или докато духа силен вятър около вас. Това се постига чрез специалната технология на Sony за прецизно улавяне на гласа Precise Voice Pickup, която оптимизира микрофоните и на двете слушалки, както и мрежестата конструкция, която е използвана около микрофоните. Можете да се наслаждавате на кристално ясни разговори и да сте винаги свързани със своите колеги и приятели, независимо къде се намирате.

Завладяващ звук, автентична музика

LinkBuds S създават завладяващо аудио изживяване с достоверно възпроизвеждане на всеки звук, за да може да се наслаждавате на своята музика, клипове и съдържание в социалните мрежи така, както авторите им биха желали.

С новия 5мм възбудител, тези компактни слушалки са способни на много. Въпреки размера си, те възпроизвеждат мощен бас и впечатляващо ясни вокали, изваждайки най-доброто от всеки музикален жанр или звуков файл. Същевременно процесорът Sony Integrated Processor V1 подобрява шумопотискането и качеството на звука, като намалява изкривяването му, за слушане без разсейване, дори когато пътувате за работа.

Новите слушалки ви позволяват също така да изпитате качеството на High-Resolution Audio Wireless , което се постига благодарение на навлязлата в цялата индустрия технология за кодиране на звуковия сигнал LDAC, разработена от Sony. Вашата музика се възстановява в пълния диапазон на звука с помощта на технологията DSEE Extreme™ , която подобрява сигнала от цифровата музика в реално време и ви позволява да чуете и да се насладите на всички фини детайли, които изпълнителите са заложили в най-любимите ви песни.

Лесно hands-free управление

Животът е, за да общуваме; затова, с помощта на функцията Speak-to-Chat , базирана на технологията Voice Pickup за прецизно изолиране на гласа, музиката, която слушате, автоматично спира, когато започнете да говорите с някого. Така е още по-лесно да проведете важните си разговори, дори когато ръцете ви са заети.

Новите слушалки са съвместими и с Google Assistant и Alexa, за да ви помогнат в изпълнението на ежедневните ви задачи с hands-free асистент, когато сте в движение. Можете да се свързвате със семейство и приятели, да получавате информация, да слушате музика, да настройвате напомнящи аларми и да използвате още много други функции.

Достъп до всички настройки само с едно докосване

Благодарение на интуитивния панел за управление със сензор за докосване можете да променяте настройките на звука, да активирате Quick Attention и да продължите възпроизвеждането на музика от Spotify  или Endel  само с няколко докосвания по слушалките. С Endel можете да създавате персонализирана звукова картина, която да осигури на вашето тяло и ум всичко, от което се нуждаете, за да успеете да се потопите изцяло в звука, докато изпълнявате своите задачи.

Лесно и бързо свързване чрез Bluetooth

LinkBuds S поддържат функцията Fast Pair на Google, с която може да свържете слушалките към своето устройство с Android бързо и лесно.  Функцията Swift Pair пък ви позволява бързото и лесно свързване на  слушалките към лаптоп с Windows 11 или Windows 10, настолен компютър или таблет.

Следващо поколение Bluetooth аудио

Слушалките са готови за LE Audio - следващото поколение Bluetooth аудио, което позволява ултра ниска латентност, подходяща за гейминг .

Изработени с мисъл за околната среда

LinkBuds S са не само елегантни и стилни, но и създадени с грижа към природата. Както при всички останали модели от серията LinkBuds за опаковката им не е използвана пластмаса  , а за слушалките са използвани рециклирани материали от автомобилни части, което отразява ангажираността на Sony за намаляване на въздействието на продуктите на компанията върху околната среда.

Винаги във връзка с другите благодарение на дългия живот на батерията

Sony знаят колко е важно да можете да се наслаждавате на любимото си съдържание от своя смартфон без нищо, което да пречи на вашето изживяване. Затова LinkBuds S ви осигуряват заряд, достатъчен за целия работен ден – 6 часа с включено шумопотискане от слушалките и допълнителни 14 часа в стилния, компактен калъф за зареждане.

Ако бързате, само с 5-минутно бързо зареждане получавате заряд на батерията за до 60 минути в режим на възпроизвеждане.

Съобщения от партньорите на Sony

LinkBuds, които свързват онлайн света с реалния свят, ще продължат и в бъдеще да предоставят различни услуги за нови и по-добри аудио изживявания. По-долу можете да прочетете съобщението от стратегическия партньор на Sony.

Арчит Бхаргава, директор Продуктов маркетинг, Niantic, Inc.

Niantic има визията да превърне света в истинска мета вселена „Real World Metaverse“. Това означава обогатяване на реалността с добавяне на цифрови AR слоеве към реалния свят.  В момента AR слоевете са визуални слоеве, но ние вярваме, че добавянето на аудио слой ще създаде едно по-богато AR изживяване и ще направи реалния свят по-приятен и удобен. Серията LinkBuds на Sony добавя този аудио слой без да компрометира визуалната и звукова информация от реалния свят.  Когато тази възможност се използва в различните игри, които Niantic предлага, се създава по-богато и приятно гейминг изживяване. Ingress, която отпразнува своята 10-та годишнина тази година, планира представянето на нова функция преди лятото.  Надяваме се да се насладите на функцията със серията LinkBuds.

Очаквайте скоро новини и за ново AR изживяване - комбинирането на серията LinkBuds с нашата платформа Lightship, която е в основата на заглавията на Niantic. 

Цени и наличност

LinkBuds S се предлагат в бяло, черно и екрю на цени от приблизително 399 лв. и ще бъдат налични от края на м. май 2022 г.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.