• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

20%* намаление за всички полети на Wizz Air от и до Лондон

20%* намаление за всички полети на Wizz Air от и до Лондон

/КРОСС/ Wizz Air предлага 20%* отстъпка за полетите си от и до Лондон. Местата с намаление са вече в продажба, а промоцията е валидна без ограничения за периода на пътуване. Към момента Wizz Air предлага редовни полети до две лондонски летища - Лутън и Гетуик, които могат да бъдат резервирани на wizzair.com или през WIZZ приложението.

Лондон, столицата на Обединеното кралство, е един от най-многоликите, оживени и богати на забележителности градове в света. В Лондон сякаш светът е събран на едно място и подправен с английски чар и кралски аристократизъм.

Списъкът с местата, които задължително трябва да посетите в английската столица, е безкраен - Бъкингамския дворец, Тауър Бридж, Биг Бен, Лондонската кула, Британския музей, Уестминстърското абатство, Лондонското око, Катедралата Сейнт Пол, Хайд парк, Природонаучния музей, Шекспировия театър „Глобус" и още много. Любопитен факт е, че Лондон е един от градовете с най-много безплатни забележителности. Тук можете да прекарате повече от седмица, разглеждайки такива без да похарчите за това нито пени!

Ако пък сте любители на културните събития, забавленията и нощния живот, Лондон отново има с какво да ви очарова. Британската столица е градът, в който театърът е институция и който никога не спи. Най-добрите мюзикъли, най-известните диджеи и световни изпълнители, музика на живо, кабарета и ресторанти с комедийни програми - Лондон има по нещо за всеки. Задължително отидете и в някои от прословутите английски пъбове по река Темза, поръчайте студена пинта Гинес и fish&chips (едно от най-известните ястия в Англия - пържени картофки с риба) и се потопете в пленителната местна атмосфера.

Когато и да решите да пътувате до Лондон, сега е моментът за резервация на wizzair.com. Намалението от 20%* за полети от и до летищата Лутън и Гетуик в английската столица е валидно единствено днес, така че българските клиенти имат време до полунощ да се възползват и да подарят на себе си или на близките си едно незабравимо приключение. Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят WIZZ Flex към резервацията си, ако не са сигурни за периода на пътуване или маршрута - така ще могат да бъдат спокойни, че ако обстоятелствата се променят и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да променят своята резервация без допълнителни такси. Използването на тази услуга, която е допълнителна защита, ще даде спокойствието, от което пътниците се нуждаят през сегашните несигурни времена.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.