• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8258
  •  GBP / BGN 2.3126
  •  CHF / BGN 2.0456
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 30°C

Даниел Лорер: Газ има сега, газ ще има и през зимата

 Даниел Лорер: Газ има сега, газ ще има и през зимата

/КРОСС/  В предаването „Панорама" по БНТ Даниел Лорер, каза че днес е станало ясно, че в българския парламент не са се намерили достатъчно смели депутати, с които да тръгнат към бъдещето на България. „Ние казахме изключително ясно на всички наши избиратели, че няма да направим компромис с едно - да има корупция в тази страна. За съжаление единият от коалиционните партньори ИТН реши, че той не иска да работи в тази посока и заедно с опозицията свали правителството. това означава, че ние нямахме мнозинство. Нашата работа беше да убедим индивидуални депутати, че бъдещето на България си заслужава техния глас. Намериха се няколко, които вдигнаха глава, но не те бяха достатъчно."

Ние може да имаме неразбирателство по определени теми, но не трябва да се поставя под въпрос правителството, което работи за България, обясни Лорер.

Нас не ни е страх да управляваме, когато имаше тройна криза, не ни е страх и да не управляваме и да сме в опозиция, заяви Лорер. „Невъзможно е в българския парламент, какъвто е сега, да бъде намерено мнозинство за работа. И затова сме скептични, че третият мандат би имал успех в тази посока".

За да може България да получи парите по Плана, тя трябва да свърши 22 реформи, някои са вече в парламента, но други се координират, на обществени обсъждания и т.н. обясни Лорер. „На практика работата по приемане на тези реформи е изключително мащабна и не може да се случи за седмица-две".

Фалшива е тезата, че България е изгубила парите по Плана за възстановяване и устойчивост, категоричен е Лорер. „Относно цената на бензина, това също е фалшива теза. Бензинът е оръжие на геополитическа война."

Газ има сега, газ ще има и зимата, истинският въпрос е защо България беше оставена на колене с един-единствен доставчик на газ, заяви Лорер.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

От гъза ти винаги ще има газ.

11.07.2022 11:21:11

Анонимен

Педал, газ ще има винаги. Въпросът е на каква цена. Цената на горивата не е фалшива теза. Това е реалният живот, за разлика от разпространяваните от вас празни приказки. Диверсификацията нее самоцел. Това е необходимост породена от развитието на някаква икономическа или геополитическа ситуация. А негативната ситуация я създадохти вие, на равно място. Защо, и досега не разбирам. Допускам, че сте идиоти, празноглавци и плямпала, но не е само това.

09.07.2022 16:36:55

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.