• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Даниел Лорер: Хартиената бюлетина ни костваше „Шенген“

Даниел Лорер: Хартиената бюлетина ни костваше „Шенген“

/КРОСС/ Битката с хартиената бюлетина загуби цяла България. Хартиената бюлетина ни костваше „Шенген". Нидерландският външен министър ни каза в прав текст на цялото българско общество „Тук имате проблем с корупцията и с правосъдието". Това каза депутатът от „Продължаваме промяната" Даниел Лорер в предаването „Събуди се" по Нова телевизия.

По думите му умишленото бавене на връчването на мандата от страна на президента е дало възможност на така наречената „хартиена коалиция" да се опознае по-добре.

Той изрази надежда, че президентът Румен Радев ще наложи вето на промените в Изборния кодекс.

Той коментира и шансовете за съставяне на кабинет. „Мисля, че е амбициозно за колегите от ГЕРБ да направят правителство с първия мандат. Но шансовете с третия това да се случи са изключително сериозни - между ГЕРБ, БСП, ДПС, може би „Български възход", коментира Лорер.

ПП е заявила ясно при какви условия би предложила собствено правителство на малцинството с ДБ. „Но понеже хартиената бюлетина беше гласувана, ние няма да предложим кабинет на втори мандат", заяви Лорер.

„Продължаваме промяната" ще остане конструктивна опозиция, потвърди отново депутатът от партията.

По думите му служебното правителство се опитва да овладее ББР и случващото се в момента в нея е много тревожно. „Един от хората, които са предложили да бъде в Надзорния съвет, е един от онези, които са одобрили дълговете на Вълка от 100 и кусур милиона. Как може да сменяш тези хора с онези, които вече са дискредитирани?", попита Лорер.

Нова телевизия, „Събуди се"

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Коко

Този смята, че сме олигофрени. И сигурно за съжаление е прав щом още има кой да ги подкрепя. Боже колко сме прости.

03.12.2022 15:51:49

Анонимен

Този плъх кога стана политик и кога се научи така да лъже? Това за корупцията си го знаем. Знае го и Холандия. То всъщност всички го знаят, на на власт през цялото време са все техни кучи синове и затова си мълчат. Странно е защо Холандия не си мълчи. Вероятно няма неен представител във властта.

03.12.2022 15:32:00

Анонимен

Да бе там в Нидерландия страшно се интересуват о българската хартиена бюлетина, пък за електронното гласуванр да не говорим.Вашите тарикатлъци , а преди това и на ГЕРБ, така ни омръзнаха, че търпението вече свърши.

03.12.2022 14:03:40

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.