• 27 Юли 2024 |
  •  USD / BGN 1.8010
  •  GBP / BGN 2.3179
  •  CHF / BGN 2.0386
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Лорер: Президентът и ГЕРБ са постигнали разбирателство

Лорер: Президентът и ГЕРБ са постигнали разбирателство
Той определи като ключов избора на министър на вътрешните работи и на електронното управление

/КРОСС/ „Президентът избра г-н Главчев за служебен премиер с пълната мощ на ГЕРБ". Президентът и ГЕРБ са постигнали разбирателство. Това заяви в студиото на „Събуди се" Даниел Лорер от ПП-ДБ. „Ще наблюдаваме изключително внимателно избора на министър на вътрешните работи и на електронното управление", заяви той. По думите му тези два поста са ключови за провеждането на честни избори.

Лорер отчете, че са направили редица компромиси, за да може да се управлява страната. Той определи като компромис и подкрепата на ПП за избор на Главчев за председател на Сметната палата.

Според него промените в Конституцията са били едно от постиженията на предишното управление, за да тръгне съдебната форма, но и да бъде ограничен „президентският произвол".

Когато България беше под дълго управление на служебни правителства, ние седяхме на едно място. Видяхме прогреса, който нашата държава имаше, когато беше с редовно правителство. По думите му са имали предложение редовното правителство да продължи да управлява до провеждането на избори, но то не е било подкрепено от ГЕРБ и ДПС.

Лорер призова за провеждането на избори 2 в 1, което според него е напълно постижимо към момента.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ако не бяха служебните правителства никой нямаше да ви знае, а такива като теб и Паси правите всичко възможно да събудите антисемитизма.Имам колеги, съседи и приятели с еврейско потекло, добри хора, много интелигентни и образовани и те ви ненавиждат.Не са агресивни, но ги чувам да ви попържат до девето коляно.

30.03.2024 12:59:25

Анонимен

Духай го бе, църньо. Кой си ти и от каква поцзиция се пенявиш? Час от агресивната и устата кохорта на еничарите. Откакто са ви се появили имената в публичното пространство, само глупости говорите и вредите на страната тикайки я неизвестно накъде. Не ми пука за дребните ви вътрешнопартийни или междупартийни боричкания. Не искам да ви знам имената и да ви слушам и чета глупостите. Дразни ме и вашата арогантност. Давайте ог по-скромно, че лимита на толерантност вече е изчерпан.

30.03.2024 10:07:39

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.