• 11 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

ПП иска наказания за симпатизантите на „Възраждане“, обиждали и нападали Даниел Лорер

ПП иска наказания за симпатизантите на „Възраждане“, обиждали и нападали Даниел Лорер
Наложи се и намеса на полицията

/КРОСС/ "Продължаваме промяната" с остра реакция на действията срещу Даниел Лорер.

Преди ден депутатът бе причакан от група симпатизанти на "Възраждане", които изразиха недоволство от политиката на партията, която Лорер представлява и от неговата парламентарна работа. Наложи се полицейска охрана да се намеси.

Политическа Партия „Продължаваме Промяната" се противопоставя твърдо на всякакъв вид дискриминационна реч и хулигански атаки. За нас, като партия в държава членка на Европейски съюз, е недопустимо в XXI век все още да съществува подобен тормоз на етническа или верска основа.

По информация на партията Лорер е бил заобиколен плътно и нападнат вербално. "След като депутатът напуска кафене в близост до Народното събрание, той става жертва на хулигански прояви и реч на омразата на база неговия еврейски произход", добавят от ПП.

"Използваме случая, за да изразим отново силно безпокойство от безнаказаното засега разпалване на етническа омраза в българското общество. С ясното съзнание, че се прави с предизборни цели, сме убедени, че мълчаливото поощряване на такова поведение далеч не е безобидно", се казва още в партийната позиция.

От ПП настояват замесените в хулиганската атака да бъдат подведени под отговорност.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Организацията Шалом , и тя се включи в защита на Лорер. Ало, Организацията Шалом, ЗАЩО не се включихте така активно, когато Соломон Паси обиди всички православни люде в България с казаното от него:МАЙНАТА МУ НА ПРАВОСЛАВИЕТО! Сигурно православните са втори сорт хора, ГОИ,както вие се изразявате.Аре стига лицемерие и двоен стандарт.

16.03.2024 08:16:35

Анонимен

Обоснованата проява на нетърпимост не е продиктувана от произхода на Лорер а от личните му качества, нравствената основа и дейността му, на фона на неговата арогантност. Политиците да свикват с идеята, че ще им се търси отговорност. По всякакъв начин. Или ще го прави системата или ще го правят хората. Но сметка и отговорност ще се търси.

15.03.2024 19:24:59

Анонимен

И по лоши неща ще се случва на чуждите агенти, на продажниците, предателите, и крадците на бъдещето ни. И айде стига с това "аз съм чифутин, това е проява на омраза". Като сте се наредили небългари на българска софра, няма да ревете.

15.03.2024 16:37:28

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.