• 24 Окт 2024 |
  •  USD / BGN 1.8165
  •  GBP / BGN 2.3522
  •  CHF / BGN 2.0940
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 0°C

Лорер: Калин Стоянов очевидно не е министър на ПП

Лорер: Калин Стоянов очевидно не е министър на ПП

/КРОСС/ Исканата оставка на Калин Стоянов не е цялостна оценка на неговата работа. Това заяви пред БНТ депутатът от ПП/ДБ Даниел Лорер.

Лорер даде добра оценка на работата на МВР шефа по отношение на мигрантския натиск, но партията е срещу полицейското насилие. Също така от ПП/ДБ са възмутени, че Стоянов реагирал едва след като партията е настояла за такава.

Най-страшното на тези избори е това, което се е случило с ДАНС, по думите му. Лорер не разбира кога на Калин Стоянов му оказват натиск и кога не и даде за пример споделеното от МВР министъра, че информирал Делян Пеевски.

Калин Стоянов очевидно не е министър на ПП, очевидно ГЕРБ и ДПС не го припознават, каза Лорер. Чий е, обаче той не знае.

След като правителството било родено в "тежки родилни мъки", в момента работели в динамично равновесие. Бюджетът на Асен Василев не е катастрофален, а държавата е изградила капацитет в МИ да управлява Лукойл, ако се наложи, противопостави се на актуалните критики Даниел Лорер.

По темата на втория вот на недоверие, по който се дебатира миналата седмица в пленарна зала, но още не е гласувано окончателно, Даниел Лорер заяви, че саботажът на модернизацията на армията е национално престъпление.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Що го не духаш и ти бе мангал? Чий министър е? Да не е мой? Ваш беше като искаше оставката на гл. секретар, а сега не е? Вие не стига че сте морални уроди, ами като връх на всичко не сте лоялни и към собствените си хора. Този нали го назначихте да ви пази от изцепки по време на изборите. МИ ичало готовност... тинтири-минтири. При всички случаи не можете да се справите по-добре от екипа на Лукойл. А имам и пряк въпрос: Когато се осерете със следващото нещо с което се захванете, чии топки да късаме? Правителството не е ваше, Народното събрание не ходи на работа, това уродливо създание- СГЛОБКАТА, я има само по телевизията, всеки сочи другия за проблемите, а решенията ви водят до още по-големи проблеми. Та не разбрах, чии топки да късаме, или вие си мислите че отговорност се носи само на думи и то с половин уста. Маменцето ви мръсно. Поне симълчете. Вредете и мълчете. Докато можете и ви позволяваме. Очевидно е че опозицията е импотентна. Остава хората да намерят решение на проблемите си самостоятелно, ама няма да ви хареса.

20.11.2023 10:37:12

Анонимен

Какво модернизирате бре. Купувате стари образци машини, които вероятно ще излязат от въоръжение от там където ги купувате.

20.11.2023 10:23:09

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.