• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Д-р Иван Маджаров: Лекарите не са жертвени агнета

Д-р Иван Маджаров: Лекарите не са жертвени агнета

/КРОСС/ Колкото и да звучи нехуманно - лекари, вие не сте жертвени агнета. Няма нужда да приемате хора, които преди няколко дни са ви наричали невежи и конспиратори. Не приемам медиците да живеят в страх, защото някой се подиграва със ситуацията. Така в „Здравей, България" председателят на Българския лекарски съюз д-р Иван Маджаров се обърна към всички негови колеги.

Достатъчно мълчахме на темата протести, за да не изглеждаме политически ориентирани. То не беше горене на маски, то не беше подигравка към лекарите. Няма да продължим да бъдем обвинявани. Когато запушиш системата, не може да очакваш, че тя ще работи добре, категоричен е Маджаров. И допълни, че от БЛС категорично подкрепят предложените мерки от министъра на здравеопазването.

Ясно е, че само със самосъзнание няма да стане. Разум няма нито в обществото, нито във властта. .Ако сега не се приемат предложенията на министъра, това означава, че приемаме медиците точно като жертвени агнета, поясни той.

Утре ще дадем пресконференция. Преди над месец и половина чухме решението на МС, че ще тестват с PCR тестове личните лекари, понеже са на първа линия. Ние го бяхме предложили в края на август. От тогава досега нищо не се промени, каза още Маджаров.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

"Разум няма нито в обществото, нито във властта."....а да оставиш болен човек без лекарски грижи и на стълбите в болнично заведение ,как го наричаш господине ?Да не се оборудва болницата с необходимите консумативи ,а управителите да вземат заплати от десетки хиляди лева ,как го наричаш господине ?Поведението ви е нагло ,цинично ...граничещо с фашизъм .

25.11.2020 11:31:06

Темида

Този на снимката Маджаров е убеден фашист. И всеки има правото да го гръмне или поне пукне от бой, където и когато го види...

24.11.2020 16:22:18

Анонимен

Лекар не се отглежда за един ден.А може само да загине за един ден.Хората да си опичат ума.Всички обвинения за починали поради забавяне на здравни грижи са срещу хората,безмозъчни и нагли.Не само не са жертвения агнец,лекарите не са роботите от филмите и рисуваните комикси.Те са хора като нас,изморени,измъчени и понякога починали.

24.11.2020 10:22:51

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.