• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Хладилникът на LG С MOODUP функция внася цветово удоволствие в кухнята на всяко едно домакинство

Хладилникът на LG С MOODUP функция внася цветово удоволствие в кухнята на всяко едно домакинство

/КРОСС/ На CES 2023 LG Electronics (LG) ще представи ново и вълнуващо цветово предложение за своя революционен хладилник с MoodUPTM, за още по-персонализирано потребителско изживяване. Към гамата на хладилниците LG с променящи се цветове, в колаборация с уважавания Pantone Color Institute, се присъединява Viva Magenta - цветът на 2023 година според Pantone - смело и безкомпромисно пурпурно червено, което внася вълнение и драматизъм в домашния интериор, зареждайки всяка среда с динамичната си жизненост.

Хладилникът с MoodUPTM, представен на изложението IFA 2022 в Берлин този септември1, разполага с разнообразна гама от богати, динамични цветове, предоставяйки на потребителите възможност да освежат стила и настроението на кухнята си - незаменима част от всяко домакинство. С появата на стилното допълнение Viva Magenta, постигнато благодарение на тясното партньорство на LG с Pantone Color Institute, горният панел на вратата на хладилника вече се предлага в общо 23 шикозни цветови варианта. Притежателите на модела с 4 врати French-Door могат да комбинират и съчетават до насита, с предоставените повече от 190 000 възможни цветови комбинации.

Потребителите на MoodUP могат лесно да избират и прилагат Viva Magenta - както и всеки от другите наличните цветове - с помощта на интуитивното приложение LG ThinQTM. Чрез LED панели за смяна на цветовете на вратите, иновативното кухненско решение на LG дава възможност на всеки потребител да персонализира външния вид на своя хладилник, без да се налага да заменя физически някой от външните му елементи.
За по-традиционен стил на кухнята, потребителите могат да изключат по всяко време LED панелите на вратите и да се насладят на очарователната цветова комбинация от Lux Gray и Lux White. Неподвластна на времето и сдържана, тази изчистена, хладна комбинация хармонира добре с всеки интериор и напомня естествения, фин контраст на различни цветни камъни.

"Сега с цвета на Pantone за 2023 г. - Viva Magenta, хладилникът с MoodUP олицетворява удобството и възможността за персонализиране на иновативните уреди ThinQ UP на LG", каза Лиу Джае-чеол, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. "Ще продължим да разработваме усъвършенствани лайфстайл технологични устройства, предлагащи диференцирано потребителско изживяване и безпрецедентни възможности за надграждане."

Посетителите могат да се запознаят с всички последни иновации на LG, включително хладилника LG InstaView MoodUP с цвят Viva Magenta, на щанда на компанията (#15501, Las Vegas Convention Center) на CES 2023 от 5 до 8 януари.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.