• 26 Юни 2022 |
 •  USD / BGN 1.8585
 •  GBP / BGN 2.2802
 •  CHF / BGN 1.9419
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София 18°C

До 10 години Македония ще стане мюсюлманска държава

До 10 години Македония ще стане мюсюлманска държава

/КРОСС/ Любчо Георгиевски, първи вицепрезидент на Република Македония след обявяването на независимостта й през 1991 г., председател на партията ВМРО-ДПМНЕ от нейното основаване до май 2003 г. и настоящ председател на ВМРО Народна партия. През юни 2006-а Георгиевски придобива българско гражданство на основание на български произход.

Г-н Георгиевски, изявлението на Ердоган, в което той прокара историческата връзка между Турция и Тракия от Разград през Солун, Вардар до Сараево, предизвика остра реакция в София и в Атина. Каква беше реакцията в Македония?
- Реакцията в Македония беше крайно недостатъчна. Почти нито една от централните медии - и електронните, и печатните - не отбеляза това изказване. Нямаше и официална реакция на държавните институции.

- Обяснението какво е?
- Трябва да го търсим в политиката, която Скопие води по отношение на Анкара. Македония смята Турция за приятел. Затова и Македония проспа новината, която Ердоган ни сервира. За разлика от мигновените реакции, които може да предизвика коментар за Македония на някой неизвестен журналист от България или на историк.

- Вие предлагахте преди десетина години създаването на етнически чисти държави на Балканите. Спомням си тази ваша теза като предпоставка за мир и развитие на региона. Отказахте ли се от нея? Разбрахте ли, че това е невъзможно?
- Да, тази теза съм я развил преди 12 години. Исках това да стане на балканска конференция, на която всичките държави да дадат своето съгласие това да бъде стъпка към мира, а не да се изправим пред война. Тезата произлизаше от факта, че към този момент имаше две сръбски, две хърватски, две проалбански държави. Ако анализираме днес ситуацията, ще видим, че процесите не са мръднали напред. Босна съществува само на хартия, там реално държава не функционира, ако трябва да сме искрени. Косово все още е разделено и ще продължава да създава проблеми между албан­ците и сърбите. Македония е в перманентна нестабилност, чието оцеляване днес зависи само от добрата воля на албанците. Разбрах, че идеята ми не може да проработи, и вече не съм активен неин радетел. И в същото време не вярвам по друг начин освен чрез общо разбирателство да се успокои ситуацията на Балканите.

- Впечатлиха ме думите ви в предварителния ни разговор, че Македония може да се превърне в третата албанска държава. Пояснете, моля!
- Да. Това е реално. Ако погледнете демографските процеси в Република Македония, ще видите, че те са страшни. През 2012 г. от всички родени деца в Македония 50% са християни и 50% - мюсюлмани. Спадът на македонците годишно е 4-5% , а ръстът на албанците и другите мюсюлмани е 3-4%. Ако този процес продължи, след 7-8 години можем да предположим, че Македония ще бъде мюсюлманска държава, а след 15 години ще стане албанска държава. Това е проста математика и е лесно да се пресметне. Който иска да гледа стратегически на Балканите, трябва да има предвид факта, че през 2020 г. ще се наложи да третира Македония като четвърта мюсюлманска държава в Европа. И ще ви кажа още нещо - дотогава проблемът ще бъде наш, македонски. А от този момент нататък проблемът ще бъде балкански и европейски.

- Тогава излиза, че неоосманизмът жъне успехи в Източна Европа?
- Ние говорим с вас в момент, в който Македония се възхищава на неоосманизма.

- Защо?
- Защото Турция е единствената държава в Европа и света, която ни казва: „Вие сте прави!" Ние сме въодушевени от тази позиция на Турция. И максимално сме отворили вратите си за турската културна и икономическа експанзия чрез телевизионни програми, чрез масово навлизане на турския бизнес във всички сфери в Македония. Основни и средни училища за малки турчета се отварят във всичките градове у нас. В момента в Македония има повече от 1000 турски студенти. Те не само учат в Македония, голям процент от тях се женят и остават тук. Другият сериозен момент е засиленият процес на турцизиране на македонските роми. В Източна Македония масово се преименуват ромите в турци. И което е много интересно, ромите не само декларират, че са турци, те искат и в училищата да има паралелки, в които да се учи на турски език. И държавата им разреши това. Към тях трябва да прибавим и македонците мюсюлмани (торбешите), които също масово се турцизират и ислямизират. Така че, ако искате да видите неоосманизма на живо, елате в Македония. Ще ви направи впечатление, че този процес на турцизиране ние го правим с кеф, защото всички други са ни неприятели, а само Турция показва приятелство.

- А това как кореспондира с тезата, която в момента се развива в Македония, за античния произход на македонците, т.нар. антиквизация?
- В Македония се развиват няколко силни процеса. Единият е демографски - македонското мнозинство се стопява. Вторият е масовата ислямизация. Третият е сърбизацията и четвъртият - антиквизацията. Ние правим всичко възможно само и само да не съхраним името Македония. Някаква какофония ни е обзела. Ние сме всякакви, само не и македонци.

- И не искате да припознаете българската си връзка.
- То е парадоксално! Аз понякога се плаша. Дали тези процеси, които се развиват в момента у нас, не са истински страх от реалността с кой народ сме най-близки и с кой народ делим една и съща история

- Миналата седмица вашият външен министър беше в София, но срещата му с г-н Вигенин е завършила без конкретни резултати. Ясно е, че докато в Македония фалшифицират историята, ЕС ще бъде мираж за вас. Това съзнава ли се в Скопие?
- Аз мисля, че делът на историята на Македония и България не трябва да е в основата на този договор, по който не може да се постигне съгласие сега. Когато с г-н Иван Костов подписахме общата декларация за добросъседство (22 февруари 1999 г.), тя не се занимаваше с история. Тогава отношенията между Македония и България бяха на най-високо ниво. Затова основата на договора между България и Македония сега трябва да бъде именно декларацията от 1999-а. Това, което ме изненадва днес, е, че във ВМРО-ДПМНЕ, партията, която аз оставих като наследство, не искат и да чуят за тази декларация. Мъчно ми е, че Македония и България се лишават от такива договори. Факт е, че антибългарската политика в Македония е на сцената и през тези 20 години демокрация.

- Смятате ли, че ще дойде момент на отрезвяване, че вместо да ни разделя, общата история може да ни събира?
- Що се отнася до споделянето на общата история, аз изпадам в парадоксална ситуация. Като се каже, че трябва да прославим някоя историческа личност или историческа дата в България, цялата политическа, интелектуална и медийна общност в Македония се надига. А през последната година ние отпразнувахме три годишнини, които са нанесли драматични щети на държавата ни. Първата бе 100-годишнината от влизането на сърбите в Македония през Балканската война - отпразнувахме го заедно със сърбите в Куманово. Втората изява беше при честването в центъра на Скопие на крал Душан, основателя на Сърбия. Третият момент е изграждането на сръбски офицерски дом на площада на Скопие и на сграда, която беше символ на сръбската окупация на Македония. И трите повода, които ги отбелязваме заедно със сърбите, са свързани с окупацията ни и малтретирането ни. А за общата ни, реална история с България, не искаме да чуем - нито празник да прославим, нито личност. Спомням си, когато с г-н Костов поставихме заедно цвете на гроба на св. Кирил в Рим, каква жестока беше реакцията в Македония. Много ми е мъчно, че и след 20 години самостоятелност нашата държава е просръбски ориентирана. Това ще бъде катастрофа за македонската нация! В тези 20 години сърбите ни нанесоха толкова щети - плашехме се от Милошевич да не влезе в Македония с танкове; откраднаха всички оръжия, които България ни даваше без пари, имаше индикации, че дори и кризата от 2001 г. е предизвикана от Сърбия. Все им прощаваме на сърбите, а всяка инициатива, която идва от България, е блокирана. Няма как тази политика да завърши добре за Македония.

- А спорът с Гърция за името как трябва да се разреши?
- Това, което Гърция иска от Македония, не е нормално и не е в съгласие с международните норми. Всички знаем, че както има македонци в Гърция, така има и македонци в България. Но България никога не е направила проблем по този въпрос. Проблемът беше измислен, но ето вече 22-23 години ние не можем да го решим. Факт е, че тяхната позиция стана позиция и на НАТО, и на ЕС. Аз смятам, че имената Горна Македония или Северна Македония не биха били абсолютно никаква катастрофа за македонския суверенитет.

- Гърция съгласна ли е на този вариант?
- Гърция приема вариантите „Република Горна Македония" и „Република Северна Македония".

- Смятате ли, че България трябва да облекчи режима на даване на гражданство? За македонските граждани се иска да докажат български произход, а това е много трудно при тази реалност в Македония.
- Това е работа на българската държава. Неотдавна излезе информация, че след македонците, които получават българско гражданство, на второ място са тези, които получават кипърско гражданство. Никой в Македония не реагира, защото кипърците са гърци. А гърците са ни най-големите неприятели. В момента в Македония има над 10 000 граждани, които имат сръбско гражданство. Никой и за това не прави проблем. Проблемът е само българското гражданство.

- Казват, че голяма част от македонците, които искат български паспорт, го правят с цел да заминат в друга страна членка на ЕС.
- Да, да. Това са тези, които гледат икономическия интерес. Македонците масово напускат страната. Източна Македония е в демографски срив. Това е следствие, първо, от икономическата безнадежност, която дава македонската държава, а оттам е и ниската раждаемост. А в Западна Македония, където албанците са мнозинство, кипи живот, улиците са пълни с хора, с магазини, с ресторанти.

- Днес в Македония не се ли приема за плюс фактът, че ние първи признахме Република Македония?
- Това се минимизира. Ние много добре знаем, че Европа не искаше да признае Македония и България се противопостави на европейската политика. Направи избор на своя глава. Аз ги говоря тези неща и в Македония, но там никой не иска да ме чуе.

Интервю на Валерия Велева, "Преса"

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

данас сам узбуђен. Видео сам неколико коментара људи који су већ добили кредит од ЛАПО М-Ф па сам одлучио да се пријавим на основу популарних препорука и само пре неколико сати сам потврдио укупан износ од 28.500 евра на свом рачуну. Ово је заиста сјајна вест и саветујем свима којима је потребан прави зајам да се пријаве путем своје е-поште: лапофундинг960@гмаил.цом Вхатсапп +447883183014

10.02.2022 19:27:55

Mr Jeffery

Do you Need Instant Loan from $2,000 to $50,000,000.00 with no collateral required and receive a no obligation loan approval.We welcome the opportunity to show you how effective we are at helping our clients obtain the money they need to succeed. Our professional staff is available for a Free Consultation.At Patiala legitimate company Pvt , contact us now 2% interest rate, both long and short term cash reply to us (Whats App) number: +919394133968 patialalegitimate515@gmail.com  Mr Jeffery

18.09.2021 14:28:22

Анонимен

Нудимо приступачне цене кредити физичким лицима и предузетницима, контакт нас: (мохаммедсалманлоанфирм999@гмаил.цом) за више детаља.

26.05.2021 17:49:48

AHMED

Хитна понуда зајма. Поздрав, дајемо било коју врсту зајма попут студентског, дужничког, пословног, личног и других. Да ли тражите брзу и лаку позајмицу или превару у прошлости? Ако је то случај, на правом сте месту где можете успешно да се пријавите за кредит без даљег одлагања. Напомена: Сви кандидати за зајам требају нас контактирати путем е-поште за више информација: (мохаммедсалманлоанфирм999@гмаил.цом)

02.05.2021 03:28:41

AHMED

Хитна понуда зајма. Поздрав, дајемо било коју врсту зајма попут студентског, дужничког, пословног, личног и других. Да ли тражите брзу и лаку позајмицу или превару у прошлости? Ако је то случај, на правом сте месту где можете успешно да се пријавите за кредит без даљег одлагања. Напомена: Сви кандидати за зајам требају нас контактирати путем е-поште за више информација: (мохаммедсалманлоанфирм999@гмаил.цом)

02.05.2021 03:28:23

bitcoin

Мислех си, че най-добрият и най-доходоносен вариант е Cloud Mining, докато не преминах (експерт за инвестиции в биткойн онлайн). Намирането на автентичен и надежден Майнер или брокер обаче е предизвикателство. За моето собствено разбиране трябва да получим най-доброто решение, защото когато правите много изследвания за бизнес или инвестиционна компания, ще получите много информация от различни хора за техния опит с конкретния бизнес или инвестиция от направеното от вас приспадане, Вече можете да решите какво действие да предприемете. Направих над $ 10 000 в рамките на 72 часа и минимум $ 1000 на ден и седмична печалба от $ 50 000 биткойни без такса за регистрация и предварително плащане. Има и бонуси за препоръки. Можете да се свържете с отдела за обслужване на клиенти на WhatsApp на +44 7451 272215 за повече информация или да разгледате уебсайта и да се регистрирате https://cryptoforex345.com/, за да се насладите на тези предимства. Забележка: Без регистрация, без предварително плащане.

05.02.2021 19:23:38

philip morgan

добар дан Треба ли вам хитно зајам? Дајемо им зајмове Заинтересоване особе са добром намером траже кредите. ти си Да ли вам озбиљно треба хитни зајам? онда сте у Право место. Дајемо пословне кредите, личне кредите, оне вредне Минимално од 2.000,00 € до максималне вредности од 40.000.000,00 €, Контактирајте нас За ваш захтев за кредит 2% нижа каматна стопа да би се задовољила њихова Потражња и финансијски проблем.контакт - У данашњој е-пошти: пхилипморганлоансервице00@гмаил.цом Попуните ове информације у наставку Пуна имена: Земља: Број телефона: Потребан износ зајма: Трајање кредита: Месечни приход: Кућну адресу: Хвала што сте чекали ваш одговор кредитна компанија Филип Морган. Зајмодавац / пружалац финансијских услуга.

29.01.2021 14:31:20

Анонимен

Finansiranje od kredit ozbiljan Finansiranje brzo i sigurno novci bez pokrica nudimo finasiranje novca bez pokrica sirom sveta od 5,000 € do 100,000.000 € . Možete nas kontaktirati Email:mrslindarobertloanfirm@gmail.com whatsapp: +1 215 660 7434

08.01.2021 05:01:10

William Rogers

Пријавите се за хитни кредит без банковног трансфера или накнаде за регистрацију 2%. Ми смо регистровани приватни зајмодавци. 100% смо легитимни и поштени. Дајемо зајмове по врло ниској каматној стопи од 2% без регистрације или накнада за банковни трансфер за додатне информације или захтев. Контактирајте нас данас путем е-поште {suntrustfinancialhome@gmail.com} ИЛИ нам пишите на ВхатсАпп +1 929 245 6161 ДОСТУПНЕ УСЛУГЕ КРЕДИТА УКЉУЧУЈУ: * Божићни зајам * Комерцијални зајмови. * Лични зајмови. * Пословни кредити. * Инвестициони зајмови. * Развојни зајмови. * Кредити за стицање. * Грађевински кредити. * Пословни зајмови и још много тога: За више информација и захтев нам пошаљите е-пошту на (suntrustfinancialhome@gmail.com) ИЛИ нам пишите на ВхатсАпп +1 929 245 6161

26.11.2020 05:27:21

William Rogers

Пријавите се за хитни кредит без банковног трансфера или накнаде за регистрацију 2%. Ми смо регистровани приватни зајмодавци. 100% смо легитимни и поштени. Дајемо зајмове по врло ниској каматној стопи од 2% без регистрације или накнада за банковни трансфер за додатне информације или захтев. Контактирајте нас данас путем е-поште {suntrustfinancialhome@gmail.com} ИЛИ нам пишите на ВхатсАпп +1 929 245 6161 ДОСТУПНЕ УСЛУГЕ КРЕДИТА УКЉУЧУЈУ: * Божићни зајам * Комерцијални зајмови. * Лични зајмови. * Пословни кредити. * Инвестициони зајмови. * Развојни зајмови. * Кредити за стицање. * Грађевински кредити. * Пословни зајмови и још много тога: За више информација и захтев нам пошаљите е-пошту на (suntrustfinancialhome@gmail.com) ИЛИ нам пишите на ВхатсАпп +1 929 245 6161

26.11.2020 05:27:02

Sky Finance

ПОНУДА ИНВЕСТИЦИОНОГ КРЕДИТА 2020 Пријавите се одмах и добити хитан зајам у року од 48 сати, пријавите се одмах и осигурајте зајам. Добар дан господине, / госпођо Ауто зајмови Стамбени кредити Пословни зајмови Лични зајмови Зајам за некретнине Студентски кредит Ауто кредит Кућни зајам. За више информација, љубазно нас контактирајте, е-пошта: скифинанцеуса@гмаил.цом Веб локација: ввв.лоансбиворлд.цом Адреса седишта: 10 Уппер Беркелеи Стреет Кент Васхингтон ВИХ7ПЕ Сједињене Државе Кредитни агент: Бров Франклин Хвала вам.

02.11.2020 19:45:02

Alli Musa

Добродошли у Оман Лоан Инвестор, ценимо добре коментаре који су кружили интернетом о нашем добром пословању, и кажемо хвала за сав наш кредит од наше компаније. Хајде да поново урадимо оно што радимо боље. Треба ти хитан зајам? Кредит се можда прошири или започне сопствени бизнис? Или вам је потребан кредит за образовање или за отплату дуга, са ниском каматном стопом до 2% која одговара сваком купцу који ће уживати у нашим услугама. Зато нас контактирајте одмах на емаил: oman_insurance_investors@outlook.com

21.10.2020 19:52:22

Sun Trust

Пријавите се за хитни зајам без накнада за банковни трансфер или накнада за регистрацију који укључују 2%. Ми смо регистровани приватни зајмодавци, 100% смо легитимни и поштени .. дајемо зајмове по врло ниској каматној стопи од 2% без регистрације или накнада за банковни трансфер за додатне информације или захтев. Контактирајте нас данас путем е-поште {suntrustfinancialhome@gmail.com } ДОСТУПНЕ УСЛУГЕ КРЕДИТА УКЉУЧУЈУ: * Комерцијални зајмови. * Лични зајмови. * Пословни кредити. * Инвестициони зајмови. * Развојни зајмови. * Кредити за стицање. * Грађевински кредити. * Пословни зајмови и још много тога: За више информација и захтев нам пошаљите е-пошту ( suntrustfinancialhome@gmail.com)

17.10.2020 14:14:55

Sun Trust

Пријавите се за хитни зајам без накнада за банковни трансфер или накнада за регистрацију који укључују 2%. Ми смо регистровани приватни зајмодавци, 100% смо легитимни и поштени .. дајемо зајмове по врло ниској каматној стопи од 2% без регистрације или накнада за банковни трансфер за додатне информације или захтев. Контактирајте нас данас путем е-поште {suntrustfinancialhome@gmail.com } ДОСТУПНЕ УСЛУГЕ КРЕДИТА УКЉУЧУЈУ: * Комерцијални зајмови. * Лични зајмови. * Пословни кредити. * Инвестициони зајмови. * Развојни зајмови. * Кредити за стицање. * Грађевински кредити. * Пословни зајмови и још много тога: За више информација и захтев нам пошаљите е-пошту ( suntrustfinancialhome@gmail.com)

17.10.2020 14:14:23

fred moore

Земете го вашиот заем сега во рок од 48 часа Добар ден Дали сакате да бидете претприемач, да започнете проект или да купите стан или сте во финансиска состојба, вашата помош доаѓа сега, дали сте го изгубиле сонот, обидувајќи се да се подготвите, не дозволувајте вашите соништа да умрат, контактирајте го г-дин Фред повеќе, за брз и сигурен заем. Ние нудиме овој вид заем подолу: 1 деловен заем комерцијален заем 2-ри стан заем 3. авто заем 4. авто заем и сл. Ние нудиме заеми за сериозни и искрени клиенти кои се подготвени да соработуваат со нас со каматна стапка од 3%, во опсег од 100,000,00 до 500,000,000,000.00. Контактирајте не брзо преку нашата е-пошта (fredmorefinance@gmail.com) (fredmorefinance@hotmail.com) Whatssap број: +919654763221 Потпишан Директор Г-дин Фред Мур

03.10.2020 07:13:22

Att

Завршите своје финансијске бриге данас је била историја, успомена која се неће избрисати за милион година које долазе, био сам запањен када је моја банка позвала фирму да је 55,000.00 евра пребачено на мој банковни рачун. Захвалан сам господину Рамсеиу на финансијској помоћи. Баш сам прошлог петка тражила хитан зајам за плаћање дугова и операцију колена на сину, док сам претраживала ову страницу, видела сам препоруку која каже да господин Рамсеи Р помаже људима новчаном помоћи и да су права компанија која то треба да затражи за новчану помоћ. Копирам њихову адресу е-поште и послао сам пријаву путем info_ramsayloaninvestment@yahoo.com, Адвокат компаније ми је послао е-поштом услове зајма и уговор за потписивање неколико сати касније, новац је пребачен на мој банковни рачун. данас је најбољи дан у мом животу напокон могу да платим дугове и операцију мог сина на коленим. овај пост је од срећне мајке. користим ову прилику да обавестим људе којима је данас потребна помоћ да контактирају овну компа. заиста се труде да помогну људима у невољи, поуздани су. донеће вам финансијску слободу и срећу. одмах их контактирајте путем ове е-адресе info_ramsayloaninvestment@yahoo.com Такође доступан, Вхатсапп контакт +1321 522 0819 Е-адреса: info_ramsayloaninvestment@yahoo.com

29.09.2020 12:05:53

Susan Ness

Добар дан, Студент сам и требало је да платим школарину, покушао сам да потражим лични зајам, али без успеха све док ме блиска пријатељица није упознала са зајмодавцем који јој је помагао у прикупљању средстава за посао. Ступио сам у контакт са господином Рицо Стоне-ом за захтев за кредит од 5.500,00 УСД и на моје највеће изненађење, данас сам добио кредит. Веома сам узбуђен и желим да подстакнем онога ко је заинтересован за добијање зајма да се обрати на доњу адресу е-поште за захтев за брзи зајам: exxonmobil191@outlook.com Срдачан поздрав.

22.09.2020 21:14:18

Covid 19 кредит и трансфер.

Hello everyone, I am Professor Christopher Brown Loan Lending Group of Companies Worldwide International; I am a legitimate corporate lender. Do you need a business loan? Do you need a corporate loan? Do you need a personal loan? Do you need a home loan? Do you need a car loan? Do you need a student loan? Do you need an agricultural loan? Contact my email address: chrisbrown_chrs@yahoo.com For more information on transferring your loan. Covid 19 loan offering transfer

18.09.2020 04:31:26

SARA Gebeyehu

Hallo allerseits, mein Name ist Miss SARA Gebeyehu und ich lebe in Wien. Ich spreche heute als die glücklichste Person in der ganzen wilden Welt und ich habe mir selbst gesagt, dass jeder Kreditgeber, der meine Familie aus unserer armen Situation rettet, der ganzen wilden Welt den Namen nennen wird und ich bin so glücklich zu sagen, dass meine Familie es ist Zurück für immer, weil ich einen Kredit in Höhe von 88.000 US-Dollar brauchte, um mein Leben von vorne zu beginnen, da ich eine alleinerziehende Mutter mit 6 Kindern bin und die ganze Welt an mir zu hängen schien, bis ich den von GOTT gesendeten Kreditgeber traf Mein Leben und das meiner Familie, einer GOTT, die Kreditgeberin fürchtet, Miss Susan James, hat sich verändert. Sie war die Retterin, die GOTT geschickt hat, um meine Familie zu retten. Zuerst dachte ich, dass dies nicht möglich sein würde, bis ich mein Darlehen in Höhe von 88.000 US-Dollar erhielt und ich werde jedem raten, der wirklich einen Kredit benötigt, sich an Miss. Susan James zu wenden, E-Mail :susanjamesloanfirml07@gmail.com oder Website :https://susanjamesloanfirm6.wixsite.com/mysite, weil sie die verständnisvollste und gutherzigste Kreditgeberin ist.

09.09.2020 03:29:53

MR WILLIAM ROGERS

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА ХИТНИ КРЕДИТ 2% .НИЈЕ УКЉУЧЕНА НАКНАДА ЗА ПРИЈАВУ ИЛИ ПРЕНОС. Регистровани смо као приватни зајмодавци, 100% смо легитимни и поштени. Дајемо кредите по врло ниској каматној стопи од 2% за више информација или захтева. Контактирајте нас данас путем е-поште { suntrustfinancialhome@gmail.com } ДОСТУПНЕ УСЛУГЕ КРЕДИТА УКЉУЧУЈУ: * Комерцијални зајмови. * Лични зајмови. * Пословни кредити. * Инвестициони зајмови. * Зајмови за развој. * Кредити за стицање. * Грађевински кредити. * Пословни зајмови и још много тога: За више информација и захтев нам пошаљите е-пошту на ( suntrustfinancialhome@gmail.com )

08.09.2020 07:41:04

Ok

СВЕДОЧЕЊЕ О ОСИГУРАЊУ КРЕДИТА ИЗ КРЕДИТА ПРУДЕНТА И ТАЈНОГ УСЛУГА, И ВИ МОЖЕТЕ БИТИ ЊЕГОВ УЧЕСНИК! Поздрав свима, по имену сам госпођа Виллиамс Кендра, држављанин САД-а. Одмах желим да користим овај медиј за емитовање сведочења о томе како ме је Господ водио до зајмодавца и правог легалног зајма који ми је променио живот од траве до милости, од нивоа бедности до успешне жене која се сада може похвалити богатима, богат и здрав срећан живот без стреса или финансијских потешкоћа. Данас ме сматрају часном женом. После месеци покушаја да добијем зајам на Интернету, није било успеха и случајно сам пао у руке превараната, који су ми преварили суму од 2000 долара. А када се то догоди, била сам толико збуњена и очајна и молила сам се Богу да ме лоцира код правог, легитимног и истинског зајмодавца на мрежи који ми неће додати бол. Зато сам одлучио да позовем свог пријатеља који је недавно добио позајмицу преко интернета, разговарамо о овом питању и за крај нам је рекао о човеку по имену г. Вилсон Берк који је извршни директор ВИЛСОН БЕРК ЗАДАВНОГ ИНСТИТУТА ПО СВЕТУ. Стога сам поднео захтев за зајам на износ (506.000,00 америчких долара), са каматном стопом нижом од 3% годишње, и дао сам им своју максималну корпорацију и придржавам се упутстава која ми је дала Институција, а ускоро ми је кредит одобрен лако без стреса или одлагања и све припреме које су извршене у вези са преносом кредита и за мање од два (2) дана од зајма положеног на мој банковни рачун. Моји људи из далека и из близине, зар ово није сјајно сведочење? Ово ме сада тера да верујем да тамо где има лоших и даље постоје добри и поштени. Стога бих желео да вам саветујем да ли постоји неко ко жели да обезбеди стварни и истински зајам, да се обратите ВИЛСОН БЕРК ИНСТИТУТУ ЗА ДАЈАЊЕ КРЕДИТА путем следеће адресе е-поште: (вилсонлендингинституте@гмаил.цом), увек се молим да Бог на небу благослови га за добре ствари које је учинио у мом животу. Још једном, будите опрезни у потрази за зајмодавцем на мрежи, многи су превара! Једна ствар коју увек кажем људима је да подносећи захтев за зајам у овој институцији морате имати изузетно добру веру и достојно поверење. Хвала и Бог благословио Потписан Госпођа Виллиамс Кендра

05.09.2020 23:08:52

MRSLINDAROBERTLOANFIRM

Финансирање кредита озбиљно Нудимо брзо и сигурно финансирање новца без покрића финансирање новца без покривача сира свет од 1.000 до 9.000.000 евра. Можете нас контактирати Е-пошта: MRSLINDAROBERTLOANFIRM@GMAIL.COM вхатсапп: +1 215 660 7434 Емаил: MRSLINDAROBERTLOANFIRM@GMAIL.COM

28.08.2020 22:08:55

Анонимен

Добио сам укус ваших услуга и морам признати да је то било запањујуће. Мислим, изузетно сам задовољан услугама које је пружио ваш тим због одобрења мог личног зајма у најкраћем року. Искориштавање личног зајма је било сјајно. Службеници за кориснике су одговорили брзо и на време су отплатили кредит. Овде није било проблема са документацијом. Желим да поделим своје искуство са пријатељима и колегама и препоручим вам их. ______________________________ Контактирајте их данас. Текст Вибер: +27 71 900 9438 Веб локација: https://mrslindarobertloan.wixsite.com/website Емаил: mrslindarobertloanfirm@gmail.com ЕЛЗБИЕТА ХЕНРИЕТА

07.08.2020 02:49:19

Анонимен

Добио сам укус ваших услуга и морам признати да је то било запањујуће. Мислим, изузетно сам задовољан услугама које је пружио ваш тим због одобрења мог личног зајма у најкраћем року. Искориштавање личног зајма је било сјајно. Службеници за кориснике су одговорили брзо и на време су отплатили кредит. Овде није било проблема са документацијом. Желим да поделим своје искуство са пријатељима и колегама и препоручим вам их. ______________________________ Контактирајте их данас. Текст Вибер: +27 71 900 9438 Веб локација: https://mrslindarobertloan.wixsite.com/website Емаил: mrslindarobertloanfirm@gmail.com ЕЛЗБИЕТА ХЕНРИЕТА

07.08.2020 02:38:56

Eliza Rivera

Здраво; Јас сум Елиза Ривера, јас сум заем за заем и ја претставувам услугата за финансиски пазар. Дали имате потреба од финансиска поддршка од какви било причини? Ако вашиот одговор е да, слободно контактирајте ја мојата фирма денес за повеќе детали за мојата програма за заем; контактирајте не преку е-пошта (Financialmarketservice@gmail.com). Можеби ќе прашате зошто нас? Сега, треба да знаете дека нашата програма за он-лајн капитал е за разлика од било што друго. Еве само малку од она што ја прави нашата програма за обртни средства различна. -БАСНА ПРОЦЕС НА АПЛИКАЦИЈА -ФИНИРАЕ КАКО СЕКО 24 часа -ДОБИНЕТЕ до 500.000 евра -Автоматизирани плаќања -НИМА БАРАЕ КОЛАТЕРАЛНО -И МОOSTНО најважно, без скриени такси -ОД ДОБРИТЕ ВЕСТИ Е ПОДНЕСУВА ПАНДЕМИСКИОТ НАШИОТ ПРИРОДНИ КАРТИНЕР ЗАКОН ЗА ПОНУДУВАЕ. Ние разбираме дека се случуваат неочекувани финансиски настани и ние сме тука да помогнеме. Без разлика дали сакате да консолидирате долг, да платите неочекувани медицински трошоци, да започнете бизнис или само сакате да одите на семеен одмор, какви и да се вашите причини, ние разбираме. Нашата цел на услугата за финансиски пазар е да обезбеди пристап до лични заеми, деловен заем и хипотекарен заем по прифатливи каматни стапки од 2%, навремено, Контактирајте нè денес за целосни детали преку е-пошта financmarketservice@gmail.com Искрено

27.07.2020 23:14:40

kkoo

Моје име је Биаца лукас. Ја сам из србије. Желим да сведочим о добром раду БОГ-а у мом животу, због лоше економије у мојим земљама, преко интернета сам наишао на ЈОСЕ Луис кредит у публикацији у којем пише да кредитна компанија даје широј јавности зајам по веома ниском каматна стопа. Дакле, контактирао сам компанију преко ње емаил :(joseluisloans@gmail.com) коју сам поднео захтев за зајам од 15.000 УСД на 2 године. Компанија ми је одговорила и послала ми све услове своје компаније. Сагласио сам се са њима. Након што сам одобрио захтев за кредит, добио сам обавештење од своје банке да је мој банковни рачун да је 15.000 долара уплаћено на мој банковни рачун, завршио сам са враћањем зајма 18. децембра пре него што је започео избијање короне. Желио бих искористити ову прилику да пошаљем поруку свима који траже поузданог приватног зајмодавца на Интернету да се пријаве за кредит јосе луис путем е-маила: (joseluisloans@gmail.com) можете их контактирати и путем апликације Вхатс: (+1 3075431042) Можете ме контактирати и ако вам треба моја помоћ или желите да ми поставите питања о томе како сам добио зајам. Ево мог е-маила: [ bautmanslukas@gmail.com]

10.06.2020 03:40:26

Анонимен

Добар дан свима, тражите ли хитан зајам, ако да, молимо контактирајте ову добру приватну кредитну компанију где сам добио свој зајам, саветујем свим тражиоцима кредита да се јаве овој компанији, путем е-маила: меркељорасфундингфирм@гмаил.цом ВхатсАпп: (+16026073029)

27.05.2020 14:16:01

СЦХОУТЕН

Рад са Линдом је био сјајан. Као први пут која је тражила кредит, она нас је прошла кроз све и учинила нам се угодно. Била је комуникативна, услужна и напорно је радила да нас постигне што боља цена. Ја бих је топло, топло препоручио! Емаил: {mrslindarobertloanfirm@gmail.com} ВхатсАпп: 1 334 203 7399 https://mrslindarobertloan.wixsite.com/website АЛЛИСОН СЦХОУТЕН

16.05.2020 01:17:39

mr scott

Почитуван господине / ма Дали ви треба заем за итни случаи за да ги решите вашите финансиски потреби? Ние нудиме заеми кои се движат од 2.000 до 50.000.000,00 евра ние сме сигурни, силни, брзи и динамични, без кредитна контрола и нуди 100% гаранција за странски заеми за време на овој трансфер. УСЛУГИ ВКЛУЧУВА: * Лични заеми * Деловни заеми * Реновирање * Заеми за клиенти * Автоматски заеми итн .. Исто така, имаме заем во целосна валута со 2% каматна стапка на сите заеми .... Доколку сте заинтересирани да се вратите преку оваа е-пошта: accessloanfirm2030@gmail.com Е-пошта: accessloanfirm2030@gmail.com WhatsApp: +79265038734 Со почит, Г-дин Скот accessloanfirm2030@gmail.com

15.05.2020 14:26:27

Derris Smith

СИГУРЊА ПОНУДА РЕАЛНИХ ИНВЕСТИЦИОНИХ КРЕДИТА ЗА ГОВОР. Кредити за некретнине, зајмови правним особама, реалне финансије, понуда за лични и пословни зајам, наша понуда је брза и једноставна, дођите данас к нама тако да једном и за сва времена окончамо све ваше финансијске проблеме. Дајемо све врсте кредита, државне, приватне и пословне. Наша кредитна стопа је 2%. За даље информације контактирајте нас на е-маил адресе фирме на сурецасхлендинг@гмаил.цом

02.05.2020 16:06:48

 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • ОПЦИИ
  Запази Принтирай
  СПОДЕЛИ
  Twitter Facebook Svejo
  Вземи кратка връзка към тази страница

  копирайте маркирания текст

 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2022 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.