• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Мая Манолова: Ние искаме да има правителство

Мая Манолова: Ние искаме да има правителство

/КРОСС/ Ние искаме да има правителство, ще положим всички усилия да има разговори, всичко ще бъде публично и прозрачно. Това коментира в "Денят започва" Мая Манолова от "Изправи се БГ! Ние идваме!".

По думите ѝ очакванията са да има честно и почтено правителство, което да не работи за олигархията.

"Готови сме за протести. Очевидно е, че ще се върви към правителство на малцинството, партиите на протеста нямат необходимото мнозинство. Хората очакват промяна. Не си поставяме за цел да получаваме постове и позиции, настояваме за няколко политики. Необходима е подкрепа за бизнеса, майките и децата", допълни Мая Манолова.

Тя заяви, че от "Изправи се БГ! Ние идваме!" ще настояват за преизчисление на пенсиите от 1 октомври.

"Това е нашето условие, за да продължим заедно с "Има такъв народ" и "Демократична България". Комисията по ревизията осветли корупционните схеми. Предадохме всички сигнали до прокуратурата и служебните министри продължиха тези разкрития. Има нови сигнали", подчерта Мая Манолова.

Тя добави, че предложението на парламентарната група е Мая Манолова да оглави Комисията по ревизия, но решението ще бъде на парламента.

Пленумът на ВСС обсъжда предсрочното освобождаване на Иван Гешев

"Искам да видя коя от парламентарните групи ще гласува "против" създаването на Комисията по ревизия. Поискахме изслушване на министрите Бойко Рашков и Янаки Стоилов и утре ще бъде първа точка в заседанието относно мотивите за предсрочното освобождаване на главния прокурор Иван Гешев. Днешният дебат и гласуване във Висшия съдебен съвет ще бъде един тест и възможност за ВСС да си измие очите и лицето. Хората са в правото си да искат оставката на Иван Гешев", каза още Мая Манолова.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.