• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Марешки: МВР се вслуша в призива да въдвори ред

Марешки: МВР се вслуша в призива да въдвори ред

/КРОСС/ "Редно е да благодарим на съвестните полицаи, които професионално и без напрежение върнаха реда в градовете. Това искаха и милиони българи - никой да не нарушава конституционното им право на свободно движение. МВР се вслуша и в призива на "Воля" отпреди седмица да въдвори ред, и в гласа на българите". Това заявява лидерът на "Воля" и заместник-председател на Народното събрание Веселин Марешки, цитиран от пресцентъра на партията.

"Подкрепям и другото право на хората - да протестират и да изразяват също толкова свободно гражданската си позиция. Но тези протести бяха опорочени. Лично присъствах на сценка как двама протестиращи си правеха селфи на фона на стотиците задръстени коли в София и коментираха с цинични думи, че са "прецакали" софиянци - не президента, не премиера, нито Народното събрание, срещу които уж протестират, а сънародниците си", посочва Веселин Марешки и пита това ли е смисълът на един политически протест.

"Всеки може да протестира, но това не може да става за сметка на нарушените права на хиляди други българи", коментира лидерът на "Воля". По думите му, не е време за разединение, а точно обратното - пълна мобилизация за спасяване на народа и България от кризата.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Още един идиот. Хората имат конституционни права на чист въздух, работа, достоен живот, правосъдие, равнопоставеност пред закона, вода и още много други, освен свободата на придвижване. Съжалявам за неудобствата на тези, които са принудени да ги изтърпят, но вината не е на протестиращите, а на некомпетеното и арогантно управление, което не иска да се махне за да прекрати агонията на страната. Позицията на Марешки е ясна и логична. На власт до края, защото в друг парламент няма да влезе, а маргиналната му партийка ще се саморазпусне.

10.08.2020 08:52:28

Георги Дренчев и сие

ХУНТАТА ВЪЗСТАНОВИ КОРУПЦИОННИЯ РЕД В СТРАНАТА. #МУТРИ ВЪН В пленената държава, в която всеки сам се грижи за сигурността си посредством частни инициативи, каква е ролята на полицията, освен да охранява статуквото от народния гняв, с парите на поробените по места гласоподаватели и откраднати от върхушката бизнеси? Борисов и компания върнаха България в 90-те години, възстановявайки естествения хабитат на мутрите, каквито те са до един. #ОСТАВКА #МУТРИ #ВЪН #оставка #помияри довечера всички по площадите #хунтата не издържа и се показа в истинската си светлина, ден след като на партийната сбирка на герб биха журналисти, днес арестуваха мирно протестиращи хора. #мутри #вън Позволяват си тези гаври с хората, защото протестираме твърде мирно. Я да ступаме няколко полицая, я да запалим няколко микробуса, тогава друга песен ще запеят. А и повече внимание ще ни обърнат световните медии. БЪДЕТЕ СМЕЛИ! ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВОР! Смърт на фашизма! ГРАБВАЙТЕ ТЕЛАТА!

07.08.2020 15:26:26

Анонимен

Това не бяха полицаи а платени взломаджии

07.08.2020 15:22:02

Анонимен

Марешки, ти си подлога на ГЕРБ и другите от мафията!

07.08.2020 14:29:37

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.