• 17 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Евродепутат призова ЕС да се вслуша в думите на папата, че „НАТО лае на вратата на Русия“

Евродепутат призова ЕС да се вслуша в думите на папата, че „НАТО лае на вратата на Русия“

/КРОСС/ Според Тиери Мариани малко хора са обърнали нужното внимание на думите на папата, че „НАТО лае на вратата на Русия“ я подтикна да започне специална операция в Украйна. „Илюзионистът  Зеленски успя да настрои европейските столици, които са готови на икономическо и геополитическо самоубийство, само за да му угодят“, казва още Мариани, съобщава ТАСС.

Френският евродепутат Тиери Мариани призова европейците да се вслушат в думите на папа Франциск I за причините за специалната военна операция на Руската федерация в Украйна в статия, публикувана в четвъртък в списанието Les Valeurs Actuelles.

Според Мариани малцина са обърнали подобаващо внимание на думите на папата, че „НАТО лае на вратата на Русия“ и я подтикна да започне специална операция в Украйна. „Това твърдение е пропито със здрав реализъм – Русия не би започнала операцията си без причина“, отбелязва френският евродепутат.

"Руснаците смятат, че непрекъснатото напомпване на техните съседи с американски оръжия представлява заплаха за тяхната сигурност", отбеляза Мариани. "Различна позиция на Европа би позволила да се избегнат разногласията с Русия и със сигурност би предотвратила тази криза", добавя той.

Евродепутатът смята също за „прибързан и зле замислен курса на разширяване на Изток“. „Илюзионистът  Зеленски успя да настрои европейските столици, които са готови на икономическо и геополитическо самоубийство, само за да му угодят“, казва още Мариани.

„Франция се интересува не от победата на една от страните в конфликта, а от бързото връщане към мира и нормалните отношения с Русия“, заключава евродепутатът, добавя ТАСС.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Георги Марков

Какво ще правим, ако САЩ отново бомбардират Сърбия, като през 1999 г.? ЕС ще наложи ли санкции на САЩ, ще изпратим ли оръжие на Сърбия? Сегашните натегачи от Столичната община ще сложат ли до украинското знаме и сръбското? Ще има ли и великденски яйца с цветовете на сръбското знаме по Нова телевизия? Ще пуска ли Би Ти Ви и президентът Вучич всеки ден, като този Зеленски? Това са резонни въпроси, защото пътят на българите към Европа минава през Белград, а не през Киев! И ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ДА ИМА ЛОШИ ВОЙНИ, КОГАТО ГИ ПРАВЯТ РУСНАЦИТЕ, И ДОБРИ ВОЙНИ, КОГАТО АГРЕСИЯТА Е АМЕРИКАНСКА. ЕС и неговите органи не могат да оказват помощи на страни извън съюза, с които влошават живота на европейските граждани, нито да налагат санкции на трети страни, водещи до същото. Военната помощ от Запада на Зеленски може да е повод за пълно разрушаване на Украйна, тъй като правото на силата победи международното право. PS. Станахме абсолютен световен шампион по дупедавство! Американците не ни дават да пуснем руския външен министър да кацне в Сърбия. Утре може да решат и да бомбардират Белград, защото Вучич го е поканил. Ако сърбите ни затворят всички граници като отговор, откъде ще минаваме за Европа?! СИГУРНО ПРЕЗ СКОПИЕ СЪС САМОЛЕТА НА КИРЧО?

07.06.2022 13:44:11

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.