• 01 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Актьорът Димитър Маринов ще проведе уъркшопи за млади артисти

Актьорът Димитър Маринов ще проведе уъркшопи за млади артисти

/КРОСС/ Отворени актьорски уъркшопи с актьора Димитър Маринов, насочени към актьори и студенти от актьорските специалности, ще се проведат на 1 април в Народен театър „Иван Вазов".

От 11:00 ч. ще започне уъркшоп на тема „Какво е филмов кастинг, подготовка на актьора за кастинг", по време на който Димитър Маринов ще сподели с младите актьори своя дългогодишен опит в България и по света.

В 13:00 ч. ще се проведе и вторият уъркшоп, който ще бъде на тема „Кино и телевизионните индустрии в САЩ, агенти и мениджъри". По време на него актьорът ще представи различни кастинг агенции, студия и кастинг режисьори.

Достъпът на всички, желаещи да се включат в уъркшопите, ще бъде след предварително записване /имена и номер за връзка/ на имейл unionogbulgarianctors@gmail.com до 31 март, вкл.

Големият пробив на Димитър Маринов в киното е с филма „Зелената книга" на режисьора Питър Фарели. В този филм партнира на Виго Мортенсен и Махершала Али. Филмът получава над десет награди, включително наградата Оскар за най-добър филм и „Златен глобус" за най-добър сценарий. Тази есен Маринов ще представи своите авторски книги, насочени към обучението по актьорско майсторство, различните видове актьорски тренинг и сравнения на актьорските методи в киното и театъра.

Събитието е част от Софийския театрален салон и се осъществява с подкрепата на Столичната община и Министерство на културата, Национален фонд „Култура" по програма „Създаване" - 2023.

Основни партньори са Благотворителната програма на българските добродетели на Група ГЕОТЕХМИН, Първа инвестиционна банка, Филип Морис - България, NESCAFÉ® Dolce Gusto.

Провеждането на събитията се реализира и с подкрепата на Народен театър „Иван Вазов", Столичен куклен театър, Nоuhau Salon, Hill Clinic, Тандем, Brestovitsa Winery, Dewar's, Vodka Nemiroff, бира „Стара София", MSM.

Медийни партньори са Българската национална телевизия, БТА, БГ Радио, artSofia, Dir.bg, Impressio.bg, Въпреки, Литературен вестник, СценаАрт, 7 Arts, Art Portal News.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.