• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Умишлено причиняване на смърт при катастрофа за обвиняемия за смъртта на журналиста Милен Цветков

Умишлено причиняване на смърт при катастрофа за обвиняемия за смъртта на журналиста Милен Цветков

/КРОСС/ Разследването за катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков приключи. Според прокуратурата е доказано безспорно, че шофьорът на автомобила, блъснал този на Цветков, е именно обвиняемият Кристиан Николов. И още, че Николов е бил пиян и дрогиран, но е разбирал смисъла на своите действия. Ще има ли присъда за обвиняемия и кога може да се очаква тя - гост по темата в сутрешния блок на БНТ "Денят започва" беше адвокат Марин Марковски. Присъдата трябва да действа и превъзпитателно на други, склонни да прекрачат закона, това е част от смисъла й, категоричен е адвокат Марковски. Той потвърди, че обвиняемият за катастрофата Кристиян Николов е под домашен арест, но категорично заяви, че това не значи, че ще бъде оневинен от магистратите. В правото има презумпция за невиновност. Освобождаването под домашен арест не означава, че той няма да получи присъда или ще получи оправдателна присъда, категоричен е адвокат Марковски.

Събраните доказателства са математически. Безапелационно е доказано, че той е карал колата - има експертиза, 9685*автомобила си или е изведен от него от свидетели и е направил няколко крачки, не само не може да натежи при определяне на присъдата, но няма юридически смисъл. Причината за смъртта е удар - дали той ще направи няколко крачки, или ще почине в болница.... причината е ударът, обясни Марковски. Той прогнозира, че ако след нова година започне делото, при всички случаи, то няма да продължи много, защото не е голямо по доказателствен обем и в края на март може да има присъда. След това втора инстанция, ВКС, смятам, че в рамките на година ще приключи, заяви правозащитникът.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.