• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

БНТ 3 ще излъчва срещите на българския национален отбор по футбол през март

БНТ 3 ще излъчва срещите на българския национален отбор по футбол през март

/КРОСС/ Наситена с футболни емоции програма предлага БНТ 3 на своите зрители от 24 до 29 март. Българският национален отбор ще се опита да постигне успех в предстоящите приятелски срещи с два от отборите-финалисти на световното първенство. На 26 март (събота) в Ал Раян футболистите на Ясен Петров излизат срещу домакина на Мондиала - Катар. Срещата между двата тима е с начало 19:30 ч., а студийната програма на БНТ 3 започва 30 минути по-рано.  3 дни по-късно българите ще се срещнат с финалиста от последното световно първенство – отбора на Хърватия. Срещата отново е на „Едюкейшън сити стейдиъм“, който ще приеме мачове от груповата фаза до четвъртфиналите на Мондиала – на 29 март (вторник) от 17:00 ч., а в 16:30 ч. е началото на студиото за двубоя.

               БНТ 3 ще излъчи и решителните срещи за класиране на световното първенство в зона „Европа“. На 24 март (четвъртък) от 21:45 ч. спортно-развлекателният канал на БНТ ще ви покаже най-интересния двубой от първата фаза на плейофите между Португалия и Турция. На 29 март (вторник), отново в 21:45 ч. ще бъдат решаващите срещи, в които ще играят претендентите за две от трите оставащи квоти от Стария континент, като БНТ 3 ще излъчи по-интересния от двата мача. Емоциите от световния шампионат по футбол Катар 2022 ще продължат и на 1 април, когато ще бъде теглен жребият за разпределението на 32-та финалисти в 8 групи. Предаването на БНТ 3 в петъчния ден ще бъде от 18:30 до 20:30 ч., а самото начало на церемонията от столицата на Катар Доха е в 19:00 ч.

               И още футболни страсти ще ви предложи Българската национална телевизия със срещите, които ще излъчва между 25 и 29 март. На 25 март (петък) българският младежки национален отбор посреща връстниците си от Нидерландия в евроквалификационна среща, която ще се играе на ст. „Славия“ от 19:45 ч. и ще бъде излъчена оп БНТ 3. Малко по-късно в 22:10 ч., отново по БНТ 3, световният шампион – отборът на Франция излиза в контролна среща със състава на Кот д`Ивоар. На следващия ден по БНТ 3 може да гледате интригуващия приятелски мач между тимовете на Нидерландия и Дания. Двубоят е с начален час 21:45 ч. Два от големите отбори-фаворити за добро класиране на световния шампионат излизат един срещу друг в приятелска среща. Нидерландия посреща на свой терен Германия в двубой, който ще може да гледате на 29 март (вторник) от 21: 45 ч. по БНТ 2.

Гледайте най-интересното от света на спорта в ефира на БНТ 3, сайта bntnews.bg/sport и Viber канала Спорт по БНТ

               

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.