• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Татяна Жилова: Разказът за влиянието на Мартин Божанов ще бъде много циничен

Татяна Жилова: Разказът за влиянието на Мартин Божанов ще бъде много циничен

/КРОСС/ Разказът за влиянието на Мартин Божанов - Нотариуса е абсолютно обективен, но не е целият. Най-вероятно това е все още една малка част от нещата, които тепърва предстои да чуем и те няма да бъдат никак приятни. Това каза в студиото на БНТ "Денят започва" Татяна Жилова - председател на Съюза на съдиите.

Целият разказ ще бъде много циничен, защото ние сме свидетели на много цинични неща, които чуваме. Но е хубаво не просто да бъде чут, но и да бъде осмислен с всички последствия и да бъде разкрит в дълбочина, посочи Жилова. Според нея, разкритията около скандала с Мартин Божанов не трябва да бъдат принизени до един водевилен скандал.

Да не изпаднем в една ситуация кой с кого бил, къде бил, в какви отношения е бил и в крайна сметка да не се осветят в дълбочина тези отношения, които влияят на съдебната власт. Мога да направя два основни извода - първият, че съдиите са абсолютно незащитими. Ето случаят със съдия Цариградска - две години никакво разследване. От Съюза на съдиите ние само можем да кажем - направете нещо, да се обърнем към институциите, ВСС я изслушва и до там. Няма никакъв механизъм, по който един съдия да се защити.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Точно така е. Нещата ще продължават като преди докато не се стигне и посочи „Капо ди тути капо”. Ще се вдига пушилка, че нещо се предприема с някакви размествания в административните постове.

16.02.2024 10:25:48

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.