• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

ГЕРБ били "за" даването на военна помощ на Украйна от началото на войната

ГЕРБ били "за" даването на военна помощ на Украйна от началото на войната

/КРОСС/ В предаването „Лице в лице“ по Бтв Георг Георгиев, каза че има тематични мнозинства – едно за хартиената бюлетина, друго за военна помощ за Украйна. „Един парламент така работи – когато партиите застават зад последователни позиции. Тук не може да се търси порок на политическата система“.

ГЕРБ е за даване на военна помощ на Украйна от момента, в който започна този конфликт, обясни Георгиев. „Украйна бе поставена в ситуация, в която трябва да убеждава в правото си на съществуване, защото съседът й е решил, че не трябва такава страна да съществува, не може ние да не бъдем съпричастни и трябва да се противопоставим на това да умират невинни всеки ден“.

Избирателната активност е под 40%, хиляди, милиони хора не отиват да гласуват, защото имат различни съображения – хората или ги е страх да гласуват с машините, или не им вярват, заяви Георгиев. „Ние искаме да дадем най-широк достъп на населението до изборния процес. „Цялото общество е със съмнение за машините. Кодът, сърцето на машините, останаха скрити. Затова хората трябва да имат право на избор с какво да гласуват“.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Педал недоклатен, Усрайна я има благодарение на Русия и през цялата си история е съществувала единствено благодарение на нея, като през цялото време се е разширявала. На власт, с преврат организиран и финансиран от щатите, дойдоха нацидти. Убиваха хора в Донбас заради сепаратизма и гориха живи хора в Одеса. И вие, уроди, ги защитавате. Защо не защитихте от щатска агресия Либия, Ирак, Сирия и много други?Всеки получава своето, в това число и вие.

04.11.2022 08:01:51

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.