• 13 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Медведев: Един наркоман в Киев просто има шанс да изчезне от собствените си ръце

Медведев: Един наркоман в Киев просто има шанс да изчезне от собствените си ръце

/КРОСС/ Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев смята, че животът на украинския президент Владимир Зеленски може да завърши със самоубийство. Така заместник-председателят на Съвета за сигурност реагира на изявлението на украинския лидер, че представителите на руските власти уж „ще свършат зле" и вероятно „не със собствената си смърт".

"Кой как ще умре - не знаем, защото пътищата Господни са неразгадаеми. Но един наркоман в Киев просто има шанс да изчезне от собствените си ръце. Да се ​​прецака, като се самоубие страхливо", написа Медведев в своя канал в Telegram, припомняйки съдбата на Хитлер.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Руснаците бягарли, а? Бягат, ама в посока Запад. Укрите това настъпление го започват вече втори месец и все времето им е лошо или оръжието им е малко. Засега са го започнали в информационното пространство, споделяйки мокрите си сънища. Кога и дали ще го започнат реално, един Господ знае. А като и писне на армията и нищо чудно да тръгне към Киев, а след това обединени с руснаците през Полша , та в Германия.

14.05.2023 08:56:13

Анонимен

За ситуацията в Украйна тече дезинформация в изобилие. Руснаците, че отстъпвали, за да подмамят украинците най-после да започнат контранастъплението и с това да привършат с армията си от белобради и голобради. Украинците са заканват, че ще освободят страната, за да им налеят още милиарди в гушите на техните олигарси. През това в същото време Зеления е при папата за благословия, като нашия Боко, за да е вечен и след това отива на просия в Германия. Докато тече това надлъгване руските ракети, дето всичките са свалени, удрят по кратуните на бандеровци.

14.05.2023 08:09:34

Анонимен

Азиатопитеците бягат от Бахмут, Пригожин вече е обявен за предател от Кремъл…а Украйна все още не е започнала контранастъплението… на Димон му спрели вноса на любимата водка Финландия…завалията е в делириум.

14.05.2023 07:43:22

Анонимен

Жалки родни русороби, само духане им в кухите промити кратуни….

14.05.2023 07:36:21

Анонимен

Русофоба, духай, духай и пак духай. А Зелето все едно е пътник. Дали ще се гътне от белото или ще го гръмнат собствените военни или пък щатите ще решат да прехвърлят на него негативите и да започнат начисто. Пътник е. Ами то така става когато комедиен актьор реши че персонажът му е истинската му същност.

13.05.2023 11:26:59

Анонимен

Малък човек на велика страна, стигала да Париж и Берлин. Докато в Москва не е стъпвал чужд крак. То лидерите на Франция, Германия, Украйна и др. са едни левенти, а други са вече с амнезия. Виж германската външна министърка има качества на сексапил повече от на политик, докато Фон дер Лайен не става за нищо.

13.05.2023 10:57:11

Анонимен

Димон ти осъзнаваш ли колко си жалък, малко човече във всяко едно отношение….Алкаш.

13.05.2023 10:11:21

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.