• 17 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8000
  •  GBP / BGN 2.2782
  •  CHF / BGN 1.9913
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Медведев: Важно е да изместим заплахите за Руската федерация възможно най-далече, до границата с Полша

Медведев: Важно е да изместим заплахите за Руската федерация възможно най-далече, до границата с Полша

/КРОСС/ За Русия е важно да унищожи до основи неонацизма в Украйна и да изтласка заплахата възможно най-далеч от нейните граници, дори и да се наложи да стигне чак до границата с Полша, каза заместник-ръководителят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев.

Той предупреди, че ако неонацистите не бъдат отстранени от властта в Киев, то в бъдеще те могат да започнат да провокират нов световен конфликт.

"Това не може да се допусне. Ето защо е толкова важно да се постигнат всички цели на специална военна операция. Да се ​​преместят границите на заплахите за страната ни възможно най-далеч, дори това да са границите на Полша", написа Медведев в канала си в Telegram.

Медведев отбеляза, че украинските власти не са заинтересовани от прекратяване на конфликта, но рано или късно ще трябва да се съгласят с това - и тогава ще бъде постигнато "някакво споразумение".

„Русия ще победи в специална военна операция. Всички искаме това да се случи възможно най-скоро. И този ден ще дойде. Ние ще върнем нашите територии и ще защитим надеждно нашия народ, който пострада през годините на геноцид и обстрели", добави Медведев.

"Какво следва? Следват преговори, които, сигурен съм, ще станат трудни и нервни. Първо, защото формалните участници в преговорите от нашия враг са едни, а реалните лидери са съвсем други", пише още Медведев.

Според него мотивите на основните врагове на Руската федерация са очевидни: „да отслабят максимално Русия, да я обезкървят за дълго време", следователно те не са заинтересовани от прекратяване на конфликта.

„Но рано или късно, според историческите закони, те ще го направят. И тогава ще възникне някакво споразумение. Естествено, без фундаментални споразумения за реални граници или за нов Хелзинкски пакт, който да гарантира сигурността в Европа. Просто някакво споразумение. ", добави Медведев.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ако това стане, може и Германия да се събуди и да попита, къде е и нейната граница с Полша и кой обезличи германските градове на Изток от Одер.

24.02.2023 15:01:09

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.