• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Заради това Меган Маркъл и принц Хари си тръгнаха от Великобритания

Заради това Меган Маркъл и принц Хари си тръгнаха от Великобритания
Ситуацията с британската преса и Кейт Мидълтън била показателна

/КРОСС/ След като стана ясно, че Кейт Мидълтън е решила да съди британското издание „Tatler“, което публикува подробен материал за живота на кралското семейство в стил „Екатерина Велика“, позовавайки се на надеждни източници, се заговори, че косвено участие може да има херцогинята на Съсекс – Меган Маркъл.

Според близки на някогашната звезда от сериала „Костюмари“, Меган е възмутена от ситуацията с Кейт.

„Меган обясни, че Кенсингтънският дворец никога не я е подкрепял, докато британската преса я разкъсваше на парчета“, – обяснили те пред „Daily Mail“ по повод изявлението на двореца Кенсингтън, които заявиха, че публикуваната информация в „Tatler“ е невярна и е възможно скоро да започне дело срещу тях.
Недоволството на Маркъл идвало от бързата реакция на двореца, която пък тя така и не видяла, когато се отнасяла до нейната особа.

„За Хари това наистина е като шамар в лицето, защото той постоянно искаше актуализирана информационна политика или поне дискусия за подобни проблеми.“ Не беше чут и тогава се появи Кейт, щракна с пръсти и получи подкрепа“, обясняват още източниците пред изданието.

Според херцогинята на Съсекс ситуацията говори сама за себе си – заради такива инциденти тя и Хари са били принудени да се сбогуват с кралския живот. „Вместо да помогнат, те го накараха да почувства, че тя иска твърде много, очаква твърде много, въпреки че просто искаше подкрепа от страна на двореца“, добавя източникът.

Меган също призна пред приятели, че Кейт никога не ѝ е давала шанс да се сприятелят, въпреки че бившата актриса искала да установи топла връзка. И по време на мартенското пътуване на херцозите на Съсекс до Лондон, Мидълтън едва разменила няколко думи с Маркъл. – Ако бяха в обратните позиции, Меган би положила всички усилия, за да може Кейт да се почувства като част от семейството. Тя ще признае, че са сестри“, добавя още източникът.

По отношение на ситуацията със злополучните чорапи по време на сватбената церемония през май 2018 г.Маркъл отбеляза, че тогава всъщност не е имало проблем, докато Мидълтън не го е направила така, въпреки че това е било голям ден за нея и принц Хари, а не за Кейт.
Градусите в този ден били наистина високи и не е имало нужда от допълнителни дрехи за малките шаферки.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Чорапите наистина могат да създадат неразрешими проблеми за тези хора. Представяш ли си, ако се пусне бримка, къде отива Великобритания.

08.06.2020 09:15:59

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.