• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Yettel черпи за рождения ден на своя онлайн магазин с отстъпки до 150 лв.

Yettel черпи за рождения ден на своя онлайн магазин с отстъпки  до 150 лв.

/КРОСС/  По случай рождения ден на своя онлайн магазин Yettel предлага специална оферта с отстъпки до 150 лв. на избрани модели смарт телефони и смарт аксесоари. В чест на рожденика промо офертата се предлага ексклузивно на yettel.bg и както подобава на голямо празненство, ще продължи цяла седмица до 23 октомври.

Партито на yettel.bg открива впечатляващо мощния SAMSUNG Galaxy A53, който идва с намаление от 150 лв. Захранван от 5nm осемядрен процесор, смартфонът е създаден, за да се справя със сериозно натоварване в многозадачен режим, а иновативната камера, задвижвана от изкуствен интелект, прави всяко изображение страхотно дори при слабо осветление. Подобреният нощен режим автоматично синтезира до 12 изображения наведнъж, така че нощните снимки са значително по-ярки. Водещ е 64MP OIS сензор с VDIS технология, благодарение на която кадрите са прецизни всеки път. 32MP предна камера с висока разделителна способност осигурява страхотни селфита и ясна картина при видеоразговори. Обширният 6,5“ Super AMOLED дисплей на Galaxy A53 5G предлага 120Hz честота на опресняване за впечатляващо изживяване. Смартфонът идва с гаранция за четири поколения ъпгрейди на One UI и Android OS и до пет години актуализации за сигурността. А в празничната седмица до 23 октомври цената му с договор за 2 години и план Тотал Макс 31.99 е 409,99 лв. в брой или на лизинг за 21,59 лв. на месец за 24 месеца.

В почерпката е включен и XIAOMI Redmi 10 5G 64GB, който се предлага на yettel.bg с 80 лв. отстъпкa. Апаратът отнася мобилното изживяване на следващо ниво благодарение на усъвършенствана 5G технология. С нея потребителите се наслаждават на по-високи скорости на изтегляне на файлове, видео стрийминг с по-високо качество и гейминг с по-ниска латентност. Отличната производителност на Redmi 10 5G се дължи на  високопроизводителния чип MediaTek Dimensity 700. Осемядрен процесор, работещ с тактова честота до 2,2 GHz, поддържа по-ниска консумация на енергия благодарение на своята 7nm технология. Redmi 10 5G идва с 6,58“ FHD+ дисплей за супер изживяване при гледане и е снабден с Corning Gorilla Glass за защита срещу изпускане и надраскване. Моделът на Xiaomi е с голяма батерия с капацитет 5000mAh, която позволява да се наслаждаваме на общо 189 часа възпроизвеждане на музика, 29 часа четене и 22 часа и гледане на видео. До края на седмицата може да бъде купен от онлайн магазина на Yettel с договор за 2 години и план Тотал Макс 31.99 за 229,99 лв. в брой или на лизинг за 11,59 лв. на месец за 24 месеца.

Блясъкът на партито на yettel.bg носи Nothing Phone (1), който впечатлява с революционните решения в дизайна и тази седмица може да бъде грабнат от онлайн магазина с намаление от 150 лв. Емблематични за апарата са прозрачният гръб с двойно Gorilla Glass стъкло и подсветката, изградена от 974 LED светодиода. Смартфонът идва с 50MP камера с основен и с широкоъгълен сензор, 16 MP селфи камерата и прави видео в 4К качество. За скорост и надеждност се обляга на чипсет Qualcomm Snapdragon 778G+ с конфигурации от 8GB RAM. Телефонът е с 6,55-инчов OLED дисплей с адаптивна честота на опресняване до 120Hz, за който е ползван гъвкав панел за максимално тънки рамки около четирите му страни. Софтуерната платформа е Nothing OS, с която от компанията обещават само най-доброто от Android. Батерията е 4500 mAh, с която дори в постоянно светещ режим на Glyph интерфейса смартфонът издържа до 18 часа. Поддържа кабелно зареждане до 33W, безжично до 15 W и обратно безжично с мощност до 5 W. Промоционалната цена на Nothing Phone (1) до 23 октомври с договор за 2 години и план Тотал Макс 31.99 е 529,99 лв. в брой или на лизинг за 26,59 лв. на месец за 24 месеца.

Празничната оферта включва и 3 страхотни смарт джаджи. С 50 лв. надолу от редовната им цена могат да бъдат купени SAMSUNG Galaxy Buds2 Pro. Това са най-новите слушалки на марката, които осигуряват поглъщащо безжично аудиоизживяване с компактен дизайн и лесно свързване. Могат да се похвалят с превъзходен Hi-Fi 24-битов  звук с висок динамичен обхват и специален кодек на Samsung, позволяващ качествено прехвърляне на музикалния сигнал без прекъсване. Коаксиалният двупосочен говорител пък прави звука по-богат от всякога, а с новия си компактен дизайн слушалките са с 15% по-малки. Прилягат стабилно в ухото и формата им не позволява да се разместват, което ги прави перфектният спътник в спортните занимания. Сега SAMSUNG Galaxy Buds2 Pro могат да бъдат взети за 399,99 лв. в брой или на изплащане за 19,49 за 24 месеца.

С празнично намаление от 50 лв. е и чудесният Galaxy Watch5 44mm BT. Смарт часовникът е въоръжен с всички функции, с които да следим здравето си през цялото денонощие, включително BioActive сензорът на Samsung, измерващ телесния състав. 13% по-голямата батерия пък е още един помощник във всекидневното постигане на здравословни цели. Сега Yettel го предлага в онлайн магазина си в брой за 575,99 лв. или на лизинг за 24,99 лв. на месец за 24 месеца. 

С 50 лв отстъпка  може да бъде закупен и изисканият смарт часовник HUAWEI Watch GT 3 42mm версия с Milanese Strap. Елегантният 42 мм циферблат улавя светлината върху 3D извитото стъкло, придавайки нежно сияние, напомнящо отражение във вода. Разполага с над 100 тренировъчни режима, включително 18 професионални, както и с  персонализирани тренировъчни програми според физическото състояние на носещия го и спортните му навици. Благодарение на смарт устройството потребителите следят пълноценно здравето си с огромно разнообразие от показатели. Часовникът дава информация за насищането на кръвта с кислород, следи съня, определя всекидневни цели за ставане, приемане на течности и упражнения, и идва с оптичен сензор за измерване на пулса, сензор за въздушно налягане, акселометър и още много функции. Издръжливостта на батерията е до 7 дни при пълно зареждане. Цената му в празничната седмица на yettel.bg e 399,99 лв. в брой или на изплащане за 16,99 лв. на месец за 24 месеца.

Пълните условия на празничната оферта на Yettel можете да видите на сайта на оператора.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.