• 10 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8224
  •  GBP / BGN 2.2744
  •  CHF / BGN 2.0039
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Денков: Предложението на ГЕРБ променя приоритетите, не приемаме това

Денков: Предложението на ГЕРБ променя приоритетите, не приемаме това
Вместо да продължим с усилията за реформи, фокусът се поставя върху министерски кресла и борба за постове, заяви премиерът

/КРОСС/ „Предложението на ГЕРБ от вчера променя приоритетите, набелязани преди 9 месеца. Вместо да продължим с усилията за реформи, фокусът се поставя върху министерски кресла и борба за постове". Това заяви премиерът Николай Денков в началото на правителственото заседание в сряда.

„Не приемаме такава подмяна на приоритетите. Нека да изпълним задачите, така както са поставени преди 9 месеца. Едва след като извървим набелязания път за борба с корупцията и реформа в правосъдната система в следващите няколко месеца, сме готови да обсъдим с ГЕРБ как да продължим напред", заяви Денков.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Зеленски връчи в Тирана на албанският премиер Еди Рама ордена на княз Ярослав Мъдри за изключителен личен принос, също и за подкрепа. Българският премиер получи подигравки и то при личното му посещение в Киев. А се славим като страна, която пропорционално най-много е помогнала на Украйна. Обяснението е, че безгръбначните никой не уважава.

28.02.2024 16:31:21

Анонимен

Ами добре. Ако и от Посолството се съгласят, понеже вече сте дискредитирани, макар и вярни на Вашингтонския Окръжен Комитет, ще се ходи на избори. И тогава ще го духате със страшна сила. ГЕРБ-първи, ДПС-втори, Възраждане-трети. А може и Възраждане да са втори. Хаосът се задълбочава, ама както казват хората: ... преди зазоряване е най-тъмно. Толкова сте тъпи и продажни, че в ситуацията дори неконтролираният хаос е по-добър от вашето управление.

28.02.2024 10:54:11

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.