• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

Онлайн доставките на месо улесняват клиентите

Онлайн доставките на месо улесняват клиентите

/КРОСС/ Български производители и преработвателни предприятия могат да извършват директна доставка на пресни продукти на адрес по време на извънредното положение. Списъците с фирмите, на които се дава възможност за това са публикувани в интернет страницата на Българската агенция по безопасност на храните, а инициативата има за цел да улесни потребителите. Те касаят производителите на суровини от животински произход, месо и месни продукти, плодове и зеленчуци, както и посевен и посадъчен материал . В единия от списъците, сред общо 18 месопреработвателни предприятия в страната, фигурират три фирми, които произвеждат и продават свинско месо в Пазарджишка област. Една от тях е със седалище в село Варвара, община Септември.

Фирмата ни е на пазара от дълги години, имаме затворен цикъл и всички необходими разрешителни да предлагаме нашата продукция и е нормално да сме в този списък, отбеляза Златка Папазова от отдела за онлайн продажби на месопреработвателното предприятие, което има 12 търговски обекта в страната, включително в Пазарджик и Пловдив.

По думите й има голям интерес към онлайн доставките, тъй като повечето клиенти са изразили притесненията си да излизат при въведените ограничителни мерки срещу разпространението на коронавируса.

Когато настъпи извънредната ситуация , клиентите ни споделяха, че се притесняват да излизат, но успяхме да реагираме и ги въведохме доставките на адрес. Процесът е много лесен и всеки може да поръча през сайта на фирмата, докато си стои вкъщи, като ползва компютър или мобилен телефон. Възрастните хора, които не ползват интернет могат да се обадят по телефона и така да поръчат хранителните продукти, които искат да им бъдат доставени, уточни Папазова.

Тя заяви, че от началото на извънредното положение работят на пълни обороти. Работниците, които са над 200, не са излизали в отпуск - платен или неплатен. Отлив на клиенти няма, каза още Папазова. Около Великден е имало около 200-300 поръчки за доставки на месо.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.