• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

Бойко Борисов: Като някой ми заговори за корупция в България - аз му показвам метрото

Бойко Борисов: Като някой ми заговори за корупция в България - аз му показвам метрото

/КРОСС/ Във връзка с пускането на третия метродиаметър премиерът Бойко Борисов заяви, че с огромни инвестиции за 11 години по време на управлението си са успели да увеличат дължината на метрото с близо 40 километра. Според него българското метро е най-красивото и най-евтиното в Европа.

Ето какво написа министър председателя в профила си във Фейсбук

От днес пускаме в движение третия лъч на метрото. Трасето от бул. „Владимир Вазов" до „Красно село" е 8 километра. По него са изградени 8 нови, модерни и красиви станции, на които са поставени и стъклени прегради срещу инциденти, които ще разделят пероните и влака. С огромни инвестиции само за 11 години дължината на метрото се увеличи с близо 40 км. Нашето метро е най-красивото и най-евтиното в Европа. Цял подземен град и лесна връзка между всички точки на София. Строим еднакво качествено както в Европа, но за много по-ниска цена. Затова като някой ми заговори за корупция в България - аз му показвам метрото. Това бе най-трудната отсечка на подземната железопътна линия в столицата. По сложни терени се строят и Южната дъга на София, магистралите "Хемус", "Струма" и "Европа" и газопроводите. Но ние няма да се откажем. Защото нашата сила е в действията. Останалите могат само да говорят. Затова преди нас имаше само 10 км метро и магистрала до Правец. Призовавам всички да пазят и ценят новата придобивка, защото тя не е даденост.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

На някои не им е ясна енергийната политика на ГЕРБ и големият завой,който настъпва за страната с осъществяване на реална диверсификация от газ от Азербайджан,САЩ,Катар. Булгартранс газ е изцяло държавна и участва с 20 процента в съоръжения от много държави.Един мега проект с мега ефект за целия регион.Образовайте се. Информирайте се. Интересувайте се.

27.08.2020 07:49:23

Анонимен

Прав е премиера, освен метрото могат да се посочат и много други обекти, от които са се облажили неизвестно кои и колко близки фирми, които имат привилегията да работят спокойно.

26.08.2020 23:53:40

пародия

При всеки дъжд метрото се наводнява - качество от ГЕРБ.

26.08.2020 17:46:49

Анонимен

Не знаех, че Боко има принос за света. Герберският трол съвсем се е олял. Откажи се, глупчо, от евтин руски газ, който е примамлив за Турция и Германия и си купи скъп щатски. Проблемът е че освен преебавката с цената на диверсифицираните доставки ще платим и цената на хъба, който е изгоден само на щатите. Ама ние на тях и самолетите им платихме авансово, щото те са бедни а ние сме пословично богати. Цяла Европа ни знае. И тролът тъп като батя си.

26.08.2020 17:31:37

Анонимен

Този тъп ли е или ни работи като западните си колеги. Ще направя опит да му обясня. Важно е какво се прави, но не по-малко важно е какъв е резултата и колко е струвало да бъде постигнат. Корупцията е замяна на политическо влияние за пари. Могат да я практикуват само имащите политическо влияние, т. е Боко и Сие за последните 10 години, когато тя достигна олимпийски върхове. Кражбата при строителството е най-лесна и сладка, особено когато и строителят и строителния надзор са твои хора. Затова всичко построено се нуждае от ремонт веднага след като подпишат документите за въвеждането в експлоатация. Метрото се наводнява а магистралите са все или в ремонт или за ремонт, до степен та чак хора вече загиват заради нечитавото строителство. Тъп клоун..

26.08.2020 17:26:23

Анонимен

Бате,най-големият ти принос за света е газовият хъб България -Гърция,което осигурява енергийна независимост не само на България,а и на още много държави.Ето затова те захапа русофилската глутница,но дотук.Ти направи най-голямата крачка за България,измъкна ни от руския капан.

26.08.2020 16:02:21

Това го чака ББ

С 200 отзад на Тиквата, но при бай Ставри от тези, които най-си продават гласовете...

26.08.2020 15:19:58

Тулуп

Покажи им и нагънатите „ магистрали ”, верваме ти!!!

26.08.2020 14:27:25

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.