• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Искра Михайлова:Възраждане е единствената организацията, която защитава националния интерес

Искра Михайлова:Възраждане е единствената организацията, която защитава националния интерес

/КРОСС/ В студиото на „Лице в лице" по БТВ Искра Михайлова, каза че Възраждане е организацията, единствената, която защитава националния интерес. „Възраждане застана на отговорната позиция по отношение на България, когато трябваше да се вземе решение Европа да наложи санкции към РФ, България беше безгласна буква. На 13 април беше направено събрание, за което няма протокол, събрание в МС, на което събрание се реши България да не отваря сметка, където да се превалутират рублите. Ние сме искали тази информация от министър Василев. Има официален документ, който е наличен, с който зам.-министърът на енергетиката нарежда на Булгаргаз да не отварят тази сметка, като се базира на решение, взето на 13 април от МС. В този МС имаше министри на БСП, на ДБ, на ПП и на ИТН. Възраждане остана тогава единственият остров на здравия разум".

Ние казахме, че не трябват дерогации за петрола, заяви още Михайлова.

Ние наблюдавахме, че основните събрания и съвещания, които правеше четворната коалиция бяха свързани повече с техни лични взаимоотношения, отколкото България и българските граждани имаха нужда, допълни Михайлова.

На този етап не виждаме формация, която да отговаря на нашите посоки и виждания, които ние имаме, заяви Михайлова. „Ние следваме нашите политики, които сме коментирали с нашите избиратели. Многократно сме заявявали, че ние се борим за самостоятелно управление, защото не виждаме партньор, с който имаме еднакви виждания за бъдещето на България".

Ние говорим на езика на нашия народ и смятаме, че това ще ни донесе успех, в заключение каза Михайлова. „Първото, което трябва да направи новото НС, трябва да преразгледаме позицията, в която са поставени въглищните централи.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

змия

29.09.2022 08:32:59

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.