• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Стоян Михалев: Решението на ГЕРБ за вота на недоверие изглежда синхронизирано с лидера на ИТН

Стоян Михалев: Решението на ГЕРБ за вота на недоверие изглежда синхронизирано с лидера на ИТН

/КРОСС/ Според Стоян Михалев от "Демократична България" решението на ГЕРБ да внесе вот на недоверие изглежда синхронизирано с действията на лидера на "Има такъв народ".

"Знаем, че тя бяха скарани в миналото, там отношенията не бяха добри, след като г-н Трифонов даде добър старт на политическата кариера на г-н Борисов, но вероятно тези отношения са се затоплили. Дали през Орлин Алексиев или "Котараците", нещо се е случило, защото в момента виждаме пълен синхрон“.

"Нямаме доказателства дали има финансови връзки между г-н Трифонов и Таки. Няколко часа преди да бъде обявено изтеглянето на министрите на ИТН, ние в ДСБ имахме информация, че Таки е изключително бесен, че му се отнема контрола на митниците и е готов дори да отмъсти и да бутне правителството. Дали това може да се докаже – нямам представа“, поясни Михалев.

Той смята, че най-голям интерес държавата да бъде дестабилизирана имат руските интереси на нейната територия.

И посочи, че „за първи път имаме уникален шанс да се откъснем от тази енергийна зависимост. По тази тръба не течеше газ, по нея течеше корупция“.

„Македония е формален повод. Ти пееш за Македония, а в същото време буташ правителството и дестабилизираш държавата, когато сме във война. Това е лошо за цялата ни демократична среда. ИТН бяха част от т.нар. глас на протестите. И сега излиза, че те са участвали, за да върнат Борисов на влас“, е мнението на Михалев.

Ако не мине актуализацията на бюджета, няма да бъдат актуализирани пенсиите на толкова много хора. Ако не бъдат прокарани тези 22 закона, тогава освен че влизаме в наказателна процедура, парите от Плана за възстановяване няма да дойдат. А това са 12 млрд., разясни още Стоян Михалев.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.