• 27 Юли 2024 |
  •  USD / BGN 1.8010
  •  GBP / BGN 2.3179
  •  CHF / BGN 2.0386
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Евтим Милошев: Увеличението на капацитета на ГКПП „Малко Търново” е стратегическа задача

Евтим Милошев: Увеличението на капацитета на ГКПП „Малко Търново” е стратегическа задача

/КРОСС/ Очакванията ми за летния сезон са много добри. Това каза снощи служебният министър на туризма Евтим Милошев в предаването „На фокус" по Нова телевизия.

Още в първите дни на управлението си той се е срещнал с представители на туристическия бранш, както и с кметове на морските общини.

Туризмът е преди всичко свързаност, подчерта Милошев. Увеличението на капацитета на ГКПП „Малко Търново" е стратегическа задача, смята той.

„Идеи като тази да има аеросвързаност, чрез която да бъдат създадени повече линии към летището в Бургас, са амбициозни и трябва да бъдат подкрепяни. Това е нещо, което може да даде целогодишен характер на туристическия поток към морето. Това е инициатива, която Министерство на туризма може да подкрепи", допълни Милошев.

Милошев посочи, че има идея създадената, заради наводнението в Царево, междуведомствена комисия да стане постоянна. По думите му мостът Царево-Ахтопол е възстановен, а съоръжението към квартал „Василико" предстои да бъде пуснато в движение.

Евтим Милошев уточни, че България има нужда да се управлява от редовни кабинети, зад които стои сериозно мнозинство и концепция. Служебният кабинет той нарече „сираче", тъй като всички политически партии и президентът са се дистанцирали от него.

Поканата за министерския пост към него е била отправена лично от служебния премиер Димитър Главчев, с когото се познава повече от 15 години.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Martin Georgiev

Егати и държавата щом и този е министър...

13.05.2024 17:26:49

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.