• 14 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8116
  •  GBP / BGN 2.2747
  •  CHF / BGN 1.9955
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Заместник-министър Бисер Минчев откри новата учебна година във ВТУ “Тодор Каблешков”

Заместник-министър Бисер Минчев откри новата учебна година във ВТУ “Тодор Каблешков”

/КРОСС/ Още в началото на своя мандат кабинетът си постави ясна задача и основен приоритет - въвеждането на зеления транспорт в България. Вярвам, че кадрите, които завършват Висшето транспортно училище допринасят именно за интегрирането на най-екологичния транспорт в страната. Това заяви заместник-министърът на транспорта и съобщенията Бисер Минчев по време на откриването на новата учебна година на ВТУ „Тодор Каблешков".

Заместник-министър Минчев поздрави студентите, които са избрали Висшето транспортно училище и им пожела успешен старт в професионалния път. "Транспортният сектор има все по-голяма нужда от млади и квалифицирани кадри, затова бъдете сигурни, че със знанията, които ще натрупате тук, ще намерите своята успешна реализация", заяви Бисер Минчев.

На събитието присъстваха министърът на регионалното развитие и благоустройството Андрей Цеков, представители на Национална компания „Железопътна инфраструктура" и „Български държавни железници", и др.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Susan Benson

Здравейте дами и господа, имате ли нужда от финансова помощ? Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм кредитор, а също и финансов консултант. Имате ли нужда от бизнес заем, личен заем, ипотечен заем или заем, за да завършите проекта си? Ако отговорът ви е да, ще ви препоръчам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всички видове кредитни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми, обезпечени и необезпечени заеми и много други. За повече информация, пишете ни по имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) или ми изпратете съобщение директно в WhatsApp чрез: +447360502110 и получете отговор веднага. Заем от надеждна и компетентна компания е това, от което се нуждаете, за да постигнете целта си. Ние сме компания за цялостни финансови услуги и се ангажираме да ви помогнем да удовлетворите всичките си стремежи. Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най-ефективния и бърз начин. * Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде. * Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да заемете. * Бързо директно финансиране - Получете своя заем в рамките на 24 часа след одобрение. * Гъвкав лихвен процент от 3%. * Висок процент на одобрение * Гъвкаво погасяване - Вие трябва да изберете датата на погасяване, седмична, месечна или годишна за период от 1-30 години. * Лесно онлайн приложение. * Персонализирани насоки и опит. * Без скрити такси Не губете възможност поради липса на финанси. Свържете се с моята компания сега, ние можем да ви помогнем със заем, защото сме помогнали на много хора и организации, които са изправени пред финансови затруднения по целия свят За повече информация относно нашето предложение за заем, любезно ни изпратете вашето искане за заем чрез Имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) WhatsApp: +447360502110 Посредниците/Консултантите/Брокерите са добре дошли да доведат своите клиенти и са 100% защитени. С пълна увереност, ние ще работим заедно в полза на всички участващи страни.

11.09.2023 19:46:55

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.