• 10 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8224
  •  GBP / BGN 2.2744
  •  CHF / BGN 2.0039
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Трайчо Трайков: Ситуацията с енергийните запаси е критична

Трайчо Трайков: Ситуацията с енергийните запаси е критична

/КРОСС/ Ситуацията с енергийните запаси е критична, коментира в BTV „Тази сутрин“ бившият министър на икономиката и енергетиката Трайчо Трайков. По думите му Европа трябва да си направи много сериозен извод. „Европейските структури не подкрепиха достатъчно сериозно реализирането на газопровода „Набуко“. Това беше истинската алтернатива, каза Трайков. Идеята за Европейски енергиен съюз трябва да бъде доведена до край, смята бившият министър.

Светът разбра, че е безсмислено да се води и енергийна война на базата на всичко останало. Не смятам, че може да дойде криза, в която да стоим на тъмно и студено, каза също Мирослав Севлиевски, бивш министър на енергетиката. Той допълни, че при екстремни ситуации никой не може да прогнозира каква би била цената на газа. Ситуацията за първи път в енергетиката е толкова комплицирана, смята Севлиевски.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Трайчо Трайков не е никакъв експерт. Той беше разпален радетел на твърдението, че страната ни няма нужда от други енергийни мощности, подкрепен от стотици статии от НПО . Ревностен враг на БЕЛЕНЕ, един от многото слуги на чуждите планове. И няма нито един осъден, нито един наказан, няма даже и порицан. Корабът на България потъва бързо и сигурно овладян от продажни типове, от предатели и продажници. Сега, когато след всички фокуси по съсипване на енергетиката цената на тока стана непосилна не само за населението, но и за всякаква производствена и друга дейност. Всичко е пред затваряне, като почнем от оранжериите и стигнем до храмове и манастири, които не могат да си плащат фактурите. Сриването е крещящо, но такива като Трайчо не слизат от медиите с невиждано поучителен тон. Чакайте скъпи съотечественици да дойде дългоочакваната диверсификация, в синергия , стратегическа с нашите благодетели.

19.02.2022 19:00:41

жорж

Миро Севлиевски беше министър за кратко време ,не можа да научи дори къде се намират основните енергийни обекти.Трайчо Трайков му се прекрати мандата заради нелепо плажуване.И двамата са набедени експерти!

17.02.2022 14:36:53

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.