• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Шефовете на НАП и Агенция "Митници" са освободени заради системно несправяне със задълженията и ниски стандарти на работа

Шефовете на НАП и Агенция "Митници" са освободени заради системно несправяне със  задълженията и ниски стандарти на работа

/КРОСС/ Досегашният шеф на НАП е отстранена за системно не справяне на задълженията, заяви служебният министър на финансите Асен Василев.

Галя Димитрова е освободена от длъжност заради системно неизпълнение на служебните си задължения от 2017 до 2020 г. При над 4,29 млрд. лв. събраните са едва 2,25 млрд.

Непотвърждаване на ревизионните актове на НАП, което говори за ниско качество на работата в агенцията. Той цитира, че само 65% са били потвърдени по всички инстанция, останалите - не.

Освен това служебният министър на финансите посочи, че Върховният административен съд е потвърдил, че НАП е проявил неправомерно бездействие за защита на личните данни по време на хакерската атака, при която бяха източени имена и адреси на милиони български граждани.

Новият шеф на НАП е културистът Румен Спецов.

Рокада и в митниците - шеф на Агенцията става Павел Тонев на мястото на Георги Костов. Мотивите на финансовия министър са ниски стандарти на качеството на работа.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Любо Кольовски

Някой има ли спомен за времената, когато Главатаря на ГЕРБопитеците назначаваше министрите и началниците на агенции да са му задавани въпроси кой, как и защо му ги е препоръчал, или как си ги е избирал? И защо сега служебният премиер и министрите му трябва да отговарят на такива, меко казано, детински въпроси? ГЕРБопитеците отново се държат като извънземни, току - що кацнали на Земята от неизвестна планета, без памет и спомен, че управляваха 12 години нещастното ни Отечество? Истеричните реакции на ГЕРБопитеците са обясними. Това са вопли и крясъци на изпаднали в паника типове и типеси, загубили връзка с реалния свят. И вместо да истеризират, тия недоразумения би трябвало да млъкнат и да си дадат сметка, че в основата на политическата партизанщина и шуробаджанащината стоят именно техните съпартийци, симпатизанти , помагачи и други ятаци. ГЕРБопитеците върнаха нравите в България до нивото на нравите в края на 19-ти и началото на 20-ти век. Те разболяха обществото и вкараха в организма му собствената си отровна бандитска "нравственост" и гангстерския си морал, като се възползваха от добре известните им фашистки прийоми и технологии, които владеят до съвършенство. Граждани за европейско развитие на България, а?

15.05.2021 00:26:29

Радослав Бимбалов

Следващите седмици ще гледам как някакви държавни служители вървят по медиите и крещят, че ги уволнявали. Ама без да се радват. Явно наборът, гордо понесъл прозвището Калинки, е свикнал да се носи на гърба на държавата. Да получава много за нищо, да отбива служба в прахосническа некадърност. Следващите седмици ние с вас ще разбираме все повече, че прозвището Калинки, което сме им дали, не е обида. Комплимент е. Тези хора не са калинки, друг нечовешки вид са. Ще ги откъсваме от врата на държавата, ще излизат на светло, ще пищят и ще се дърпат. Но болката ще е за наша сметка. Както винаги.

14.05.2021 18:06:04

Анонимен

Престъпност съществува независимо какво е правителството . Потношение на контрабандата трафика на наркотици имигранти е сменен Георги Костов ДАМ Рано е да се наблюдава напредък .Директора на ГДГП и тези на РДГП Бургас иЕлхово продължават да заемат столовете си .До скоро твърдяха за нулев опит на мигранти и дни след като ГЕРБи Валери симеонов не са на влас.Опитите нараснаха12пъти .Не случайно напоследък да сме свидетели на полицейски акции и операции на юг от Бургас и преди София в окрайнините на Вакарел .

14.05.2021 17:25:57

Трябва и възмездие!

И съд за махнатите бандити!

14.05.2021 15:57:49

Смърт на фашизма, свобода на народа!

Само така! Махайте мафиозите!

14.05.2021 15:57:17

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.