• 22 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8003
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 1.9788
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Ивайло Мирчев: Габриел и Денков са страхотен екип, нека сами да решат въпроса с външно министерство

Ивайло Мирчев: Габриел и Денков са страхотен екип, нека сами да решат въпроса с външно министерство

/КРОСС/ "Продължаваме Промяната" - "Демократична България" - "Спаси София" са в капан от самото начало, тъй като нямаме 31 съветници в Столичния общински съвет и това е изключително голямо предизвикателство за нас. Но това, което се случва през последните дни, роди се ново опозиционно мнозинство, защото от уж опозицията, успя да се събере и да генерира нещо, което никой не беше очаквал - това коментира в студиото на "Денят започва с Георги Любенов" депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев.

"Нашият призив от самото начало беше - да, трудно е, не се харесваме, както и в парламента, тук няма някаква тайна. И в парламента не се харесваме особено, и в СОС не се харесваме. Ако мислите, че в сглобката или извън сглобката някой се харесва с някой друг, но и в парламента, и в СОС, ситуацията отразява обществените настроения. Нищо различно от това, което имаме в обществото", подчерта Мирчев.

Според него, разликата е, че в СОС е много трудно е да се направят нови избори:

"Докато имахме 5 пъти избори за 2 години, които не доведоха до кой знае какво, в СОС това е много по-трудно да се случи. Възможно е и има опции за това, но софиянци гласуваха за това да се разгради този стар модел и те гласуваха за хора, които трябва да приведат София напред."

Ивайло Мирчев изрази надежда, че разумът в СОС ще надделее, за да заработи той и да се случат необходимите реформи. Той добави, че едни нови избори не са изход и това се е доказало, и изрази съмнение, че нещо би се променило.

По отношение на спора кой да поеме външно министерство след ротацията, Мирчев каза, че това трябва да се реши между Мария Габриел и Николай Денков, тъй като те работят много добре в екип.

"Те са страхотен екип двамата и имат страхотни резултати. Нека да ги оставим те да решат този въпрос. Те трябва да дадат вътрешна оценка на министрите, тази оценка трябва да дойде в парламента и парламента да си вземе собствените си решения. но най-добре да оставим тази тема на тях и след като те го решат този проблем, парламента да гласува", поясни Ивайло Мирчев.

 

 

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

дебИлян

ИзуйтИ потури и сЪ фанете за палцИтИ на ногитИ.Да ви ударят Резана бургия и да ви разбероват за да не дигатИ шум га дишатИ , а миризмЪтЪ да ви замаява, вместо анестезия.

10.02.2024 22:09:31

Анонимен

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим!!----- https://use.my/azalfa

10.02.2024 15:01:45

Голи охлюви& Денков=плужеци

Харакеристики: 1.Пълзящи 2.Оставят гнусна слизеща следа 3. са Двуполови За Денков е характерна друга черта.Плужеците са вегани.Доцент Денков е Хищник, язяжда подчинените му и като има власт е арогантно-агресивен.

10.02.2024 14:27:55

Анонимен

Ивайло Мирчев изрази надежда, че разумът му щял да се възвърне, понеже си го бил изгубил, когато изпаднал в делириум при рязането на парчета на паметника на съветската армия. А дано, ама надали.

10.02.2024 13:09:57

Анонимен

Духай бе, питекантроп. И Денков и Жирафа са подставени лица на Тиквата и на неизвестно кого, но може да се предположи с голямастепен на вероятност - на ПосолствоТо. А тебе никой не те пита. На хората им е интерсон да гледат цирка в който Тиквата мята гневни погледи и отправя ултиматоми ( шумно), а след това става каквото краварите кажат ( тихо), небръснатия Квазимодо и гневния Гном обявяват война на ДПС ( шумно), а след това си свалят гащите и се навеждат с гръб към тях ( тихо) Сглобката е експеримент на краварите в стил Франкенщайн и е очевидно политико-инженерен брак, но това не пречи на хората от територията поне да им се смеят на акъла. Е, то до време, че рекъл е народът: ... докато се умен наумува - луд се налудува...Да се надяваме, че ще се разпаднат преди да ни затрият окончателно. На Тиквата ни е надеждата.

10.02.2024 13:04:41

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.