• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Путин: Неонацистите в Украйна извършват престъпления срещу мирни граждани

Путин: Неонацистите в Украйна извършват престъпления срещу мирни граждани

/КРОСС/ Владимир Путин обвини днес "неонацистите в Украйна", че извършват престъпления срещу мирни граждани, предава Франс прес, цитирана от БТА. Руският лидер говори по повод Международния ден в памет на жертвите от Холокоста.

"Забравянето на поуките от историята води до повторение на страшни трагедии. Свидетелство за това са престъпленията срещу мирни граждани, етническите чистки, наказателните акции, организирани от неонацистите в Украйна", заяви Путин в цитирана от АФП и руски медии телеграма до организаторите и участниците в днешните възпоменателни прояви.

Варварските планове на нацистите бяха осуетени преди всичко от съветския народ, който защити свободата и независимостта на родината си, спаси от тотално унищожение и поробване еврейския и други народи, подчерта президентът на Русия. Той припомни, че именно Червената армия е освободила преди 78 години концлагеристите от "Аушвиц-Биркенау".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Да бе, рашистите учиха германците на газови камери.

29.01.2023 18:00:06

Анонимен

Рашистите са учили Хитлер на концлагери, а по брой избити хора изпреварват германците в пъти

29.01.2023 17:01:01

Анонимен

Рашките ще се окажат най-големите фашисти ако изпреварят германците по брой на концлагери на расова основа и избитите в тях.

28.01.2023 22:34:28

Анонимен

Светът ще сложи край на злото наречено рашизьм, най извратената форма на фашизма….

28.01.2023 15:50:34

Анонимен

Няма по-голям наивник с националистическите лозунги от Зеления, че някой е умрял да защитава правата на човека и суверенитета на неговата държава. Историята ще му отреди оценката на провалил своята държава. Такива ги има и в България. Не са ли разбрали какво означава девиза на американският президент „Америка над всичко”.

28.01.2023 09:53:30

Анонимен

Бог действително гледа как лицемерния Запад е заблуждавал Русия с фиктивни добри намерения, признато от виден германски политик. Подкрепя Украйна, която провежда политика на потискане правата на другите националности и етноси, включително българската.

27.01.2023 20:20:25

Анонимен

Товариш Фюрер престъпление срещу руските граждани извършваш единствено ти и твоята армия, състояща се от престъпници и убийци…. Но той бог гледа….

27.01.2023 16:31:33

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.