• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Митева: Ще предложим точката за избор на председател на НС да отпадне

Митева: Ще предложим точката за избор на председател на НС да отпадне

/КРОСС/ Ще предложим точката за избор на председател на НС да отпадне, каза пред BTV Ива Митева от ИТН. Правилното решение е точката да отпадне, няма смисъл от допълнителни скандали, добави тя.

Митева призна, че е била една от тези, които са били против оставката на Никола Минчев. Според нея е трябвало да мине първо вотът на недоверие и да се види дали има воля за смяна на кабинета.

Не исках този ход и ние се бяхме отказали от този ход до момента, в който господин Минчев не направи тези грешки в пленарна зала. Когато си загубил парламентарното мнозинство, когато си избран с гласовете на една от политическите сили в Народното събрание, много внимателно трябва да прецениш обстановката и да взимаш своите решения. Трябва да гледаш всички народни представители в очите и да се движиш по тях, по техните реакции. Господин Минчев направи грешка, предполагам поради липса на опит, продължи да прави това, което беше решил, наруши правилника категорично, коментира тя.

ИТН няма предложение за председател на НС. Тя се обяви за нов кабинет.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Първите прояви на учиндолеца при появата му на жълтите павета не са известни, като продавач на мартеници по подлезите и началото на връзките му с Мултигруп.

22.06.2022 16:52:44

Анонимен

Чалгата вън от парламента, учиндолеца да спрат да го дават по медиите има си телевизия, там да се показва от сутрин до вечер, а Ганю да си събира каквото е останало в кухата му кратуна и да не избира повече такива измекяри....

22.06.2022 14:25:43

Анонимен

Ти пък си много умна и компетентна. Как Парламента може да функционира без председател. За първи път в парламентарната практика Парламента е възможно да бъде разпуснат без негов председател.

22.06.2022 10:34:30

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.