• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Митов: Служебните кабинети не могат да служат за алтернатива на каквото и да е било

Митов: Служебните кабинети не могат да служат за алтернатива на каквото и да е било

/КРОСС/ „Служебните кабинети не могат да служат за алтернатива на каквото и да е било. Тях никой не ги е избирал, назначава ги президентът - временно, в случая за два месеца, предимно, за да направят избори”. Така Даниел Митов от ГЕРБ коментира в ефира на „Здравей, България” правителството, назначено от президента.

По думите му, чрез служебния кабинет Радев „си пуска мостове към потенциални свои коалиционни партньори за президентските избори”.

„Очаквано, вкарва БСП през задния ход на властта. Те очевидно по друг начин до момента не могат да реализират тази своя амбиция. Очевидно е, че се опитва да даде сигнали да други групи хора”, добави Митов.

Относно състава на служебното правителство той заяви: „Събрал някакви хора. Сред тях има такива от кабинета на Орешарски, има хора от БСП. Събрал хора и решил, че това са тези, които могат да избутат тези два месеца до изборите”, смята Митов.

Той коментира и думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов от вторник, който каза: „Предстоят ни два тежки месеца срещу много пари, които са изправени срещу нас. Парите на олигархията”.

„Кого точно е имал предвид под олигархията премиерът ще трябва да задълбочи. Не го е направил сега, но ще го направи за в бъдеще, аз съм убеден. При всички положения в България, откакто сме започнали прехода към демокрация, има кръгове, които постепенно си се утвърдиха и по един или друг начин влияят върху властовите решения”, поясни Митов.

„При всички положения, в България е ясно, че от години, от началото на Прехода, има хора с много пари, които влияеха негативно на българския политически живот. В момента тази възможност им е отнета и те си връщат”, добави още той.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

До Митуф

Ти пък кой си, че да даваш мнение, да не би някой да е гласувал за теб??? Егати педераста.

12.05.2021 10:48:17

Анонимен

Дочетох до края и се удивих какъв глупак е . В България винаги е имало хора с пари и то почти винаги натрупани с нарушения на закона и не по честен път. Всяка власт толерира една група и пренебрегва друга, като така се оформя политически ориентирана олигархия. Бизнес кръговете просто се сменят. Сега ще духнат под опашката на вашите и ще дойдат нови. Дано новите- и политици и олигарси, не са толкова нагли колкото предишните. Прозрачни сте - борите се за да запазите позициите си и да крадете и разпределяте печалби и за напред.

12.05.2021 10:33:14

Анонимен

Духай, гей. Тебе никой не те е избирал. Посочен си от Тиквата и си представител на доказано порочна група, не ми се обръща езика да кажа партия. А Радев си е избран с огромно мнозинство и то пряко. В този ред на мисли ти си просто плюнка и нямаш никакво право да злословиш.

12.05.2021 10:27:25

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.