• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Даниел Митов: ГЕРБ тепърва ще бъде фактор в българския политически живот

 Даниел Митов: ГЕРБ тепърва ще бъде фактор в българския политически живот

/КРОСС/ „ГЕРБ се утвърди като дясната партия в България и тепърва ще бъде фактор в българския политически живот. За да бъде устойчива една партия, тя трябва и да бъде и в опозиция, когато се налага. ГЕРБ е изградила подобен капацитет и стои добре и в чужбина". Това заяви пред Нова тв Даниел Митов, депутат от бъдещата парламентарна група на ГЕРБ-СДС.

„Като победител на изборите, сме длъжни да направим усилие и да съставим кабинет. Дължим го на българските избиратели. При всички положения ще направим опит. За мен лидерът на партията, спечелила изборите, трябва да е кандидат за премиер", коментира Митов.

Партиите трябва да могат да отстъпват една на друга определени позиции, за да има баланс в Народното събрание, уточни депутатът.

„Този парламент е много сложен. Иска ми се всички партии да започнем да си говорим нормално. Една държава не се управлява с крясъци. Истината е, че в българската парламентарна традиция всеки път, когато най-голямата партия, бъде заобикаляна, нещата не приключват добре", каза още Митов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Мерси от пед@ли, фактори в политическия живот. Единствено Дончев е приятно изключение в цялата пасмина. Келемета като това общуваха по външно политически въпроси и приемаха вредни за страната решения водени от криво разбрана лоялност. Този май го и съдиха за някакви факсове по посолствата, сигурно се е отървал. Друго подобно келеме стоя цяла нощ за да внесе документите на ГРОБ за някакви избори и след това стана и той зам. външен министър. Бах ти калинките , бах ти капацитета и експертизата. И подобни се опитват да са фактор. Скромно, че може и да ядосате сериозно хората. Ако нещо ви се случи, сами ще сте си виновни. Дано хората да са повече разумни, отколкото стремящи се към възмездие. Интересно ми е как герберите разбират понятието политическа отговорност? Като тотална липса на самокритичност?

13.04.2021 11:55:36

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.