• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8385
  •  GBP / BGN 2.2902
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Даниел Митов: Радев или е станал жертва на собствената си пропаганда, или откровено лъже

Даниел Митов: Радев или е станал жертва на собствената си пропаганда, или откровено лъже

/КРОСС/ Президентът днес обяви работата на служебния кабинет до момента като успешна. Но какво й е успешното, пандемията ли спряха, справиха ли се с бежанската криза, овладяха ли инфлацията? Какви са точно успехите им? Това каза Даниел Митов от ГЕРБ по време на брифинг в централата на партията за служебния кабинет.

Румен Радев или е станал жертва на собствената си пропаганда или откровено лъже, каза Митов.

Очаквахме да бъдат сменени шестима изключително слаби министри, но те останаха, а други трима избягаха от уж "великите успехи". Те познават реалностите - галопираща инфлация, растящи цени в магазина и в горивата, застрашена перспектива за Еврозоната", посочи той.

Това правителство се намесваше в парламентарните избори и работеше срещу ГЕРБ-СДС. Излязоха от правомощията си. Сега разбираме, че са се опитвали да купуват партии, занимавали са се служебни министри и хора от президентската администрация. Радев твърди, че сега ще се изсипват компромати, каза Митов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

В ГЕРБ са събрани прости хора, а в "Има такъв народ - "орда комплексари". Това заяви пред бТВ Татяна Дончева, лидер на "Движение 21" и депутат от "Изправи се БГ! Ние идваме!". "Гербаджиите в голямата си част са прости хора, които нямат самочувствието да стават по-сложни, но имат самочувствието да се възползват. И те казват така: "Моят лидер казва "аз съм прост, вие сте прости", но ние сме могли да получим това". Поради което те нямат комплекси, имат самочувствие. При Славитрифоновата партия има орда комплексари. Ордата комплескари е друга работа. Те смятат, че системата им пречи, а те имат качества и потенциал. Това пълно разминаване между самопреценката и реалността води до абсолютно погрешни решения", коментира Дончева. Тя е категорична, че "Има такъв народ" обслужва главния прокурор и ДПС. "Вие искате ли да има правителство? Всички хора искаха правителство. Позицията на "Има такъв народ" е откровено малоумна. Те нямат никакъв интерес да няма правителство. Освен когато ви налагат позиция."

16.09.2021 13:53:24

Анонимен

Аман от педалите на Тиквата....

16.09.2021 13:50:57

Анонимен

Не ми се иска, но ще се съглася. Правителството трябваше да откъсне топките на ГЕРБ ( ако ги намери, щото при такива като Митов те отсъстват ) и да ги накара да си ги изядат, метафорично казано. Е, да се надяваме, че новото правителство ще успее да изчисти авгиевите обори. Сигурно няма да стане, но е приятно да си го представиш.

16.09.2021 13:48:00

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.