• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Alpha системата на Sony се допълва с представянето на новия, 60-ти, обектив с E-байонет, FE 50mm F1.2 G Master™

Alpha системата на Sony се допълва с представянето на новия, 60-ти, обектив с E-байонет, FE 50mm F1.2 G Master™

Най-новият обектив на Sony гарантира превъзходна резолюция, изключително боке и автофокус с подобрени характеристики в компактен дизайн

/КРОСС/ Днес Sony разкри подробности за най-новото попълнение в серията G Master пълноформатни обективи на компанията – FE 50mm F1.2 GM (модел SEL50F12GM), който допълва серията на Sony G Master със своята отлична резолюция и въздействащо боке,  водеща за индустрията технология на AF (автофокуса),  професионален контрол и надеждност, побрани в компактен и лек дизайн. С максимална бленда от F1.2, обективът комбинира впечатляващо плитка дълбочина на рязкост за максимална експресивна свобода и изключителна светлочувствителност, което позволява по-бързи скорости на затвора и по-ниско ISO  при ниска осветеност. Това го прави идеален за портрети, сватбена фотография, видео и други.

“С вълнение ви представяме нашия 60-ти обектив с E-байонет – FE 50mm F1.2 GM, който предлага нова свобода на творческо изразяване и удобство при ползване, както при снимки, така и при видео, като всеки обектив с бленда F1.2,” каза Ян Салмон Леганьор, директор Продуктов маркетинг, отдел Цифрова фотография, Sony Europe. “Ние винаги се вслушваме в това, което нашите клиенти ни казват, за да им предоставим възможно най-добрите технологии в областта на цифровите изображения. FE 50mm F1.2 GM, нашият първи F1.2 обектив за марката α, е безкомпромисно разработен, за да отговаря на постоянно изменящите се нужди на съвременните автори на съдържание.”

Отлична резолюция и красиво боке

FE 50mm F1.2 GM включва най-съвременната оптика, включваща три XA (силно асферични) елемента, които допринасят за постигането на висока резолюция във всяка зона на изображението, която се поддържа дори при F1.2. Новият обектив гарантира ясни изображения и при контражурно осветление на сцената благодарение на покритието, технология на Sony, Nano AR Coating II, което ефективно минимизира вътрешните отражения, за да се избегнат отблясъците и светлите артефакти (ghosting).

FE 50mm F1.2 GM създава характерното за G Master въздействащо боке при максимална бленда F1.2, благодарение на което придава обем на всяко изображение. С новоразработената диафрагма с 11 ламела и фино настроен оптичен дизайн с минимални сферични аберации, обективът постига гладко боке в дълбочина както в предния, така и в задния план.
   
Усъвършенствани автофокус и проследяване при F1.2
Обективът може да поддържа прецизен фокус върху обектите дори и при изключително плитка дълбочина на рязкост с помощта на бърз, прецизен и тих AF с проследяване благодарение на четирите линейни XD (изключително динамични) мотора, които осигуряват висока ефикасност на задвижване. Когато е необходимо прецизно фокусиране, особено при заснемането на 4K видео с проследяване на човешки очи, FE 50mm F1.2 GM позволява на потребителя да се фокусира върху композицията, благодарение на своето изключително кратко време на реакция с минимално забавяне и ниски нива на вибрациите. Механизмът за плаващ фокус на обектива, управляван от специално създадения за целта алгоритъм за задвижване на обектива, постига висока резолюция във всяка зона на фокуса при минимално фокусно разстояние от 40 сантиметра.

Професионално управление и надеждност в компактна форма
FE 50mm F1.2 GM е създаден специално с мисъл за професионалистите в областта на създаването на съдържание. С удобно управление и функции като ръчен фокус с линеен отговор (Linear Response MF), пръстен за управление на блендата с on/off превключване на клик опцията, бутон за превключване на режимите на фокуса и два персонализируеми бутона за задържане на фокуса, FE 50mm F1.2 GM съвместява лесното управление при работа с професионалния контрол върху процеса. FE 50mm F1.2 GM е и с устойчив на прах и влага  дизайн и флуорно покритие на предните елементи, което предпазва обектива от пръстови отпечатъци, прах, вода, мазнини и други замърсители. Разработен с помощта на най-новите симулационни технологии и последните технологии в оптичния дизайн, обективът е  удивително компактен и лек (φ87x108mm,778g), което осигурява лесна мобилност и лесно боравене с него в сравнение с други 50mm F1.2 модели.

Цена и наличност
Новият FE 50mm F1.2 GM ще бъде наличен от април и ще се продава на приблизителна цена 4599 лв. от различни упълномощени търговци на Sony.

Тук можете да намерите различни ексклузивни истории, видеоклипове и интересно ново съдържание, заснето с най-новите фотоапарати на Sony и други техни продукти. Фотографският хъб на Sony за Европа е наличен на 22 езика, като се публикуват новини за продукти и състезания и актуален списък със събития на Sony за всяка държава.

За по-подробна информация за продукта, моля посетете: FE 50mm F1.2 GM

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.