• 24 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8019
  •  GBP / BGN 2.2963
  •  CHF / BGN 1.9742
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Една епоха си отива: Лука Модрич напуска Реал

Една епоха си отива: Лука Модрич напуска Реал

/КРОСС/ Хърватският футболист Лука Модрич навлиза в последната половин година от контракта си с "Реал" (Мадрид) и е несъмнено, че няма да продължи сътрудничеството си с испанския гранд.

Капитанът на хърватския национален тим към този момент има няколко предложения за продължение на кариерата си, а както вървят нещата, той ще се причисли към някогашния си съотборник Кристиано Роналдо в Саудитска Арабия. Това твърди испанският портал "Todofichajes", който е специализиран в прехвърлянията. Според тях, плеймейкърът към този момент е постигнал споразумение с "Ал Насър" - клуба от Саудитската лига, в който основната роля играе точно Кристиано Роналдо.

"Преди няколко седмици Модрич сподели на шефовете на Реал, че напуска. Въпреки че имаше интересно предложение от "Интер" Маями и разговор с Дейвид Бекъм, в крайна сметка Pоналдо се наложи. Двамата като някогашни съотборници са в непрекъснат контакт и португалецът успя да го убеди да се причисли към него в "Ал Насър".", написа още изданието.

Загатва се и размерът на заплатата на Модрич, която би трябвало да бъде от главозамайващите 30 млн. евро на сезон. Арабите от една страна са удовлетворени, че още едно грандиозно име в днешния футбол ще се причисли към техния клуб, а от друга този състезателят ще е свободен сътрудник."

Въпреки че подробностите по контракта не са известни, имаше информация по какъв начин хърватският национал ще печели към 30 млн. евро на сезон. Имаше възможност да напусне "Реал" още през зимния трансферен прозорец, само че и Модрич, и клубът отхвърлиха този вариант", написа "Todofichajes".

Лука Модрич е жива икона на мадридския клуб и е в "Реал" от 2012 година, като за това време е спечелил всичко, което може да се завоюва. До момента е изиграл 508 мача, вкарал е 38 гола и е направил 80 асистенции. През този сезон обаче беше предимно резерва. Но и на 38 гогодини, той има желание за игра и не беше удовлетворен от ролята, която му отреждаше Карло Анчелоти. Явно въпреки всичко е решил да остане на Сантяго Бернабеу до лятото и тогава да се релокира при Роналдо.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.