• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Новият LGмонитор за диагностика с IPS BLACK осигурява изпитано качество на изображението

Новият LGмонитор за диагностика с IPS BLACK осигурява изпитано качество на изображението

/КРОСС/ LG Electronics (LG) пусна на пазара своя 31,5-инчов IPS Black диагностичен монитор (модел 32HQ713D). Като първи медицински монитор на компанията, в който е използвана технологията IPS Black, новият модел осигурява ясна картина с ярки цветове и съотношение 2000:1. Новият диагностичен монитор на LG осигурява надеждно качество на изображението чрез автоматично самокалибриране и лекота на използването с 6 удобни бързи клавишни комбинации.

Благодарение на 8-мегапикселовата резолюция (3840x2160 пиксела) диагностичният монитор LG IPS Black предлага яснота на ниво, необходимо за медицинска образна диагностика - включително рентгенови снимки, мамографии и компютърни томографии. Благодарение на режима Multi-resolution Mode (8, 6 и 4 MP) потребителите могат да настроят резолюцията на екрана, за да пасва на вида на разглежданото изображение.

Оборудван с технологията IPS Black, модел 32HQ713D осигурява ясна картина с дълбоко черно и детайлно изразяване на ниските сиви тонове. Диагностичният монитор на LG разполага и с вграден преден калибрационен сензор, който позволява автоматично самокалибриране, за да поддържа стабилно качество на изображението.

Освен това 32HQ713D може да се похвали с режими Focus View Mode и Pathology Mode. Управляван с мишка или клавиатура, режимът Focus View Mode дава възможност да се избере конкретна част от изображението, която да се прегледа, като останалата част от екрана се затъмнява, за да се подчертае проблемната област. Режимът Pathology Mode осигурява яснота и точност на изображението, сякаш гледате под микроскоп.

Новият монитор за диагностика на LG предлага удобно потребителско изживяване с 6 клавишни комбинации, които позволяват бързото и лесно регулиране на различни настройки, включително режим, резолюция на екрана и осветление. За удобно управление, сензорът Presence автоматично изключва дисплея след 5 минути, ако не е засечено никакво движение. Мониторът върви и със стойка, която улеснява процеса на инсталация и предлага ергономичен комфорт с регулируеми наклон, височина и завъртане, само с едно натискане на бутон.

"Новият диагностичен монитор на LG предлага високия контраст, необходим за излагане на ясна образна диагностика", каза Сайлъс Чой, вицепрезидент и ръководител на отдела за B2B решения на LG Electronics Business Solutions Company. "Възползвайки се от нашата изключителна технология за дисплеи, ние ще продължим да предлагаме медицински монитори, които да отговарят на специфичните нужди на медицинските специалисти."

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.